siz Hangi özel yeteneği secerdiniz.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
siz Hangi özel yeteneği secerdiniz.??
Farzedin ki siz böyle otururken gökten inen bişey size geliyor ve size özel yeteneklerden birini vereceğini söylüyor...

Bunlar da:

1-) Tam Görünmezlik:
Üzerinizdeki kıyafetler ve elinizde tuttuğunuz her objeyle beraber görünmez olmak, buna duvarlardan geçmek de dahil Ayrıca mesela size yoldan geçen biri ya da otobüs falan çarpınca da içinizden geçiyor, kapı, kilit dayanmıyor size Ayrıca bi takım objeleri de ortamdan yürütebiliyorsunuz Görünmez haldeyken birşeylere dokunabiliyorsunuz

2-) Akıl Okuma:
O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği Yani kız arkadaşınızın mesela, size söylediği ile düşündüğü farklı olabilir Bunu hemen anlıyorsunuz Ama o kişinin görüş alanınızda bulunması gerekiyor

3-) Superfax:
Dünya üzerinde herhangi bir insan evladı sizin hakkınızda birşeyler söylemeye başladığı anda bu konuşmayı yazılı olarak basan bir fax makinası Ayrıca yer, zaman ve kişi belirterek yapıyor bunu

4-) Zamanda Yolculuk:
İstediğiniz zaman istediğiniz zamana yolculuk yapma şansı...Bu sayede pişman olduğunuz zamanları düzeltebilirsiniz..

5-) Bir Yerden Bir Yere Anında Gitmek:
İstediğiniz bir zamandaa istediğiniz yere gitme özelliiği...Artık sizin için uzak diye bi kavram yok..İstediğiniz yerde olma imkanınız var...

benimki belli 4 yada 2

qurbuz

qurbuz

Üye
1-2-4

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben hepsinide isterim valla:ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
hepsini mi...aslında haklısın...

guest1212

guest1212

Üye
4 numara hepsinden mantıklı bence 1 numarada güzel ama 4 daha güzel

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
1 yada 5:)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
1-2-5

jöly

Üye
1-2-4...:oke:

black_angel2123

black_angel2123

Üye
1-5

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
1 ve 4

teomaxi

teomaxi

Üye
allah bir yetenek vercekse hepsini versin bana

researcher

Üye
istedigin guce sahip olma gucu....

Kaptan

Kaptan

Üye
1 ve 4 ü cok isterdim :D

Solamente

Üye
2 yada 5

Salihyet

Salihyet

Üye
ya bu selena olayına iice sardı milletimiz, nelere kafa yoruyoruz ? :ehe

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
1-) Tam Görünmezlik:
Görünmezlik Çoğu Zaman Hepimizin İstediği Bir Olay...Hatta Görünmezseniz Allah'ın İsteği Dışında Başınıza Kötü Bir Olay Gelmesi(Ölme,Yaralanma,Sakatlanma Gibi)Mümkün Değildir...Ben Öncelikle Bunu İsterdim

2-) Akıl Okuma:
İnsanların Benim Hakkımda (İyi Yada Kötü)Ne Düşündüğünü Öğrenmek Hoşuma Gitmezdi Açıkcası Yani;Bir Kız Benimle Evlenmek İstiyor Bunu Aklından Geçiriyor Ve Ben Aklını Okuyorum..Kız Bana Bunu Söylediğinde Hiç Bir Heyecanı Olmaz Bence:)...Bu Kalsın

3-) Superfax:
Akıl Okumanın Mutant Hali:D...Buda Kalsın

4-) Zamanda Yolculuk:
Hiç Bir Zaman Pişman Olucağın Şeyi Yapma...;)...Kalsın

5-) Bir Yerden Bir Yere Anında Gitmek:
Evet Bu Çok Güzel Olurdu....Otobüse Binmeden Konağa Gitmek:naughty:Mükemmel Bişey:P:...Bunu İsterdim Evet:)....

Sonuç Olarak 1 ve 5 i Kesinlikle İsterdim...Kimbilir Belki Bir Gün Gerçekleşir Ne Dersiniz:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
5 abi tek geçerim zaten onun filminide yaptılar jumper diye izleyin çok güzel:oke:

horoz94

horoz94

Üye
1 - 2 - 4 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt