Siz Değerli Üyelerin Yorumlarını Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Siz Değerli Üyelerin Yorumlarını Bekliyorum
İyi günler. öncelikle yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Yeni bir telefon alacağım fakat karar veremiyorum.
Android işlemci bir telefon istiyorum fakat çok mesaj yazan ve facebook vs. giren kişiyim mesajlarıma,dokunmatik hassasiyetine dayanabilecek bildiğiniz telefon var mı ? Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Belki_bir_gün

Üye
ben yeni aldım samsung star 2 çok güzel kullanışlı tavsiye ederim

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben yeni aldım samsung star 2 çok güzel kullanışlı tavsiye ederim

star 2 mi yok daha neler samsungun çıkardığı uyuz telefonlardan biri 1hafta kullandım neredeyse cep telefonu kullanmakdan soğuyacaktim mesaj yazması da işkence kesinlikle önermem androidli klavyeli alırsan rahat edersin

sabaru

Üye
    Konu Sahibi

star 2 mi yok daha neler samsungun çıkardığı uyuz telefonlardan biri 1hafta kullandım neredeyse cep telefonu kullanmakdan soğuyacaktim mesaj yazması da işkence kesinlikle önermem androidli klavyeli alırsan rahat edersin
mesela ne önerirsiniz ?

Belki_bir_gün

Üye
ben beğendim kullanıyorum çokta memnunum.ama dokunmatik kullanamayan almasın tabi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İyi günler. öncelikle yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Yeni bir telefon alacağım fakat karar veremiyorum.
Android işlemci bir telefon istiyorum fakat çok mesaj yazan ve facebook vs. giren kişiyim mesajlarıma,dokunmatik hassasiyetine dayanabilecek bildiğiniz telefon var mı ? Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

fiyat aralığı belirtir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt