messevim Üye -Emre' Alıntı: sırf o isirilmis elma için; kendini sıkıntıya sokan, ailesine zorla aldıran insanlarımız var. Türkiye'de iphone kullananlarn yüzde 90 jailbreaki bile bilmiyor. Gösteriş için ülke ekonomisine acayip zarar veriyorlar. Saçma. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
-Emre' Alıntı: sırf o isirilmis elma için; kendini sıkıntıya sokan, ailesine zorla aldıran insanlarımız var. Türkiye'de iphone kullananlarn yüzde 90 jailbreaki bile bilmiyor. Gösteriş için ülke ekonomisine acayip zarar veriyorlar. Saçma. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
Oğuzhan Üye SheFy' Alıntı: kurtlu elma, Altınada apple and wolf (elma kurdunun ing bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Apple Worm...
SheFy' Alıntı: kurtlu elma, Altınada apple and wolf (elma kurdunun ing bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Apple Worm...
Joker. Üye Oğuzhan' Alıntı: Apple Worm... Genişletmek için tıkla ... Bu sene bi ingilizce konusunda geçiyordu hatırlattınız
Oğuzhan' Alıntı: Apple Worm... Genişletmek için tıkla ... Bu sene bi ingilizce konusunda geçiyordu hatırlattınız
.caner. Üye Ayva. Sloganimda Ayvayi alanlar Ayvayı yerler. Apple adinida Ayva ne ise onunla degistirirdim.