siyah ekran geliyor ve kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

recordink

Üye
    Konu Sahibi
siyah ekran geliyor ve kalıyor
arkadaşlar bilgisayarı başlattığım zaman ilk siyah bir ekran geliyor ve bir nokta yanıp sönüyor ve orda kalıyor.ne yapabilirim bunu düzeltmek için?

istersensor

istersensor

Üye
genelde ram i çıkarıp takınca düzelen bir problem ..

laptop kullanıyorsan başka ...

geçmiş olsun

recordink

Üye
    Konu Sahibi
genelde ram i çıkarıp takınca düzelen bir problem ..

laptop kullanıyorsan başka ...

geçmiş olsun

teşekkürler cevabın için yeni bir sorun çıktı bilgisayarı formatlamak istiyorum.kur donanım yapılandırmanızı inceliyor diyor ve yazı kayboluyor ve dönüyor.buna ne yapabiliriz?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dönüyor derken nasıl dönüyor tam olarak acıklar mısın.. Anlayamadım :s

recordink

Üye
    Konu Sahibi
dönüyor derken nasıl dönüyor tam olarak acıklar mısın.. Anlayamadım :s

anlatayım.format cd sini takıyorum.cdden on yükleme için bir tuşa basın diyor ve bastıktan sonra kur donanimimizi inceliyor diyor ve yazı kayboluyor ve bilgisayar donuyor.olay bu.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hııı donuyor :) dönüyor yazmıssında dedım o nasıl :D... Bıos pılını cıkarıp bıosu sıfırla.. Sonra bır daha dene... Formattan once pc normal calısıyordu degıl mı ??

recordink

Üye
    Konu Sahibi
hııı donuyor :) dönüyor yazmıssında dedım o nasıl :D... Bıos pılını cıkarıp bıosu sıfırla.. Sonra bır daha dene... Formattan once pc normal calısıyordu degıl mı ??

telefondan yazıyorum.t9 açık yazıyorum.öyle yazılmış farketmemişim.bilgisayar çökmüştü ondan formatlıyordum.ama düzeltim.

AE Production

Üye
Arkadaşım problemin ram lerde aynısı benim de başıma geldi iki tane ram vardı birisi arızalıymış arızalı olanı deneme yanılma yöntemi ile bul onu çıkar ve ya arkadaşından tanıdıktan ram al PC ne tak ondan sonra format atmayı dene sorun çözülecektir.

Üst Alt