zZz...
Üye
Sivilce ve İzleri Nasıl Geçer ? Çözümü
Arkadaşlar Bazı Kişilerde Sivilce Büyük Bir Sorundur Bu Sorunun Çözümü İse Bende :
Gereken Malzemeler :
- Sütlü Sabun (Benim Kullandığım D*ve)
- Kolonya (Benim Kullandığım S*lin Kolonya)
- El Yüz Kremi (Benim Kullandığım H*bby)
Markalar Size Kalmış Ben Tavsiyemi Söylüyorum
Arkadaşlar Malzemeleri Söyledim Kullandığım ve %100 Olumlu Sonuç Aldığımıda Söylüyorum
1- Sivilce Olan Bölüme 5-10 sn. Sıcak Buhar Tutuyoruz
2- Çıkan Sivilceleri Sonkez Patlatıyoruz (Hepsini)
3- Sonra Sabunla Sivilce Olan Yeri Ve Çevresini Sıcak Suyla Ovalayarak Yıkıyoruz
4- Ardından Kolonyamızı Sivilce Olan Bölüme Ve Çevresine 25 - 30 sn. Ovalıyarak Sürüyoruz
5- Sonra Avucumuza Krem Döküyoruz İşaret Parmağımızla Kremin 4'te 1'inİ Alıyoruz Sivilce Olan
Yere Ovalayarak Sürüyoruz (1 Sivilceyi 10 sn.) Ovalıyoruz
6- Sonra Elimizin Her Yerini Krem Yapıp Sivilce Olan Yeri ve Çevresini 1 dk. Ovalıyoruz
7- Elimizi Yüzümüzü Yıkayıp İşlemi Bitiriyoruz
Bu İşlemi 2 Haftada Haftanın Salı , Perşembe , Cumartesi Günleri Yaparsak 1 Ayda Sivilce Ve
Sivilce Lekeleriniz Yok Olup Gider %100 Olumlu Sonuç Alırsınız
1 Teşekkür Yeter
Gereken Malzemeler :
- Sütlü Sabun (Benim Kullandığım D*ve)
- Kolonya (Benim Kullandığım S*lin Kolonya)
- El Yüz Kremi (Benim Kullandığım H*bby)
Markalar Size Kalmış Ben Tavsiyemi Söylüyorum
Arkadaşlar Malzemeleri Söyledim Kullandığım ve %100 Olumlu Sonuç Aldığımıda Söylüyorum
1- Sivilce Olan Bölüme 5-10 sn. Sıcak Buhar Tutuyoruz
2- Çıkan Sivilceleri Sonkez Patlatıyoruz (Hepsini)
3- Sonra Sabunla Sivilce Olan Yeri Ve Çevresini Sıcak Suyla Ovalayarak Yıkıyoruz
4- Ardından Kolonyamızı Sivilce Olan Bölüme Ve Çevresine 25 - 30 sn. Ovalıyarak Sürüyoruz
5- Sonra Avucumuza Krem Döküyoruz İşaret Parmağımızla Kremin 4'te 1'inİ Alıyoruz Sivilce Olan
Yere Ovalayarak Sürüyoruz (1 Sivilceyi 10 sn.) Ovalıyoruz
6- Sonra Elimizin Her Yerini Krem Yapıp Sivilce Olan Yeri ve Çevresini 1 dk. Ovalıyoruz
7- Elimizi Yüzümüzü Yıkayıp İşlemi Bitiriyoruz
Bu İşlemi 2 Haftada Haftanın Salı , Perşembe , Cumartesi Günleri Yaparsak 1 Ayda Sivilce Ve
Sivilce Lekeleriniz Yok Olup Gider %100 Olumlu Sonuç Alırsınız
1 Teşekkür Yeter