Sıvı Temaslı Cihaz Hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Sıvı Temaslı Cihaz Hakkında?
Arkadaşlar bende bir süre öncesine kadar c7 vardı. Durup dururken kitlendi ve dead flash filan ne varsa yaptım olmadı. En sonunda garantiye yolladım sıvı teması dediler ve yapmadılar. Ama benim c7nin cebimdeyken terden zarar gördüğünden şüpeleniyorum. Onun dışında bi temas sözkonusu değil... Neyse ben sadede geleyim. Bir aydır telefon valizimde duruyor. Daha önce arkadaşıma yolladım(telefoncu) oksitlenme ve kısa devre var dedi ve geri alıp koydum çantama ve 1 aydır dokunmadım. Yerinede bi n8 aldım devam. aramıyorum c7 yi:).

Telefon şuan hiç tepki vermiyor titreşim filan. Ne yapabilirim? Yapılabilirmi acaba?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardesim anladigim kadariyla sorun kisadevreye kadar gitmis yapilir tabi ama telefon kadar masrafi cikar bence. Sen en iyisi uc bes kurusa sat gitsin

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
evet onuda düşündüydüm. Ama bi şekilde yapılırmı merak ediyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardes baya para tutar tahminen 300 falan.. Icteki parcalarin cogu calismiyodur degisecekyir...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
hadi yaa... Peki garanti yaparmı parasıyla yani?

mikail_6

Üye
Gönderdiğin servise bağlı; her servis bayiisinin yetkisi var. Eğer oksitlenme olan / kısa devreye yol açan parçaya dokunma yetkisi yoksa yapmadan geri gönderir. Istanbul veya Ankara'daki KVK veya Teleservice'lerden birine göndermen en iyisi. Ama özellikle sıvı temasında onarım garantisi vermezler. Oksitlenmeyi derip x parçasını tamir ederler, 2 gün sonra y parçasında bozulma olursa yine ücret isterler; x parçası yine arıza yaparsa 6 ay garantisi vardır, ücret almazlar. Senin yerinde olsam gönderirim, çıkacak ücret düşükse yaptırır kullanmadan elden çıkartırım.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Gönderdiğin servise bağlı; her servis bayiisinin yetkisi var. Eğer oksitlenme olan / kısa devreye yol açan parçaya dokunma yetkisi yoksa yapmadan geri gönderir. Istanbul veya Ankara'daki KVK veya Teleservice'lerden birine göndermen en iyisi. Ama özellikle sıvı temasında onarım garantisi vermezler. Oksitlenmeyi derip x parçasını tamir ederler, 2 gün sonra y parçasında bozulma olursa yine ücret isterler; x parçası yine arıza yaparsa 6 ay garantisi vardır, ücret almazlar. Senin yerinde olsam gönderirim, çıkacak ücret düşükse yaptırır kullanmadan elden çıkartırım.

bu servislerin adres ve ya telefonlarını nerden bulabilirim? Bi de benim telefon kvk genpa vs tanınmış bi firma değil. Teksel mi ne tam hatırlamıyorum. Yinede yaparlar mı telefonu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt