Siverek'te silahlı çatışma. 5 ölü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Siverek'te silahlı çatışma. 5 ölü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Bucak ve Oyman aileleri arasında meydana gelen silah çatışmada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 6 kişininde yaralandığı öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre olay akşam saatlerinde Siverek’e 15 km. uzaklıkta bulunan Oyman köyünde meydana geldi.Bucak ve Oyman aileleri arasında bilinmeyen bir sebep ile çıkan silahlı çatışmada Oyman ailesinden Ö.A, N.A, F.A ve A.A. hayatını kaybederken, Bucak ailesinden M.E.B. hayatını kaybetti. Çatışmada H.A, M.A ve A.O. ile A.B, S.B ile E.K. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, güvenlik güçleri, kavganın yaşandığı köy ve ilçe ile yaralıların kaldırıldığı hastanelerde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Ayrıntılar gelecek...

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen olayda Acemoğlu ve Bucak aşireti mensupları arasında çıkan çatışmada 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

Köy meydanında çıkan çatışmada Acemoğlu ailesinden 34 yaşındaki Ömer, 37 yaşındaki Nihat, 64 yaşındaki Adnan ve 35 yaşındaki Fatih Acemoğlu ile karşı taraftan Mehmet Emin Bucak hayatını kaybetti.

Olayda Hasan, Mehmet ve Ali Oyman ile Ali, Sakıb Bucak ile Erkan Küçükbayrak yaralandı.

Yaralılar Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırılırken, tarafların tekrar kavga etme olasılığına karşı Polis ve Jandarma ekipleri, Şanlıurfa başta olmak üzere, Hilvan ve Siverek'te olağanüstü tedbir aldı.

Bu arada köyde gerginliğin devam ettiği çok sayıda Jandarma birliğinin köy ve civarında önlem aldığı öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Zaza = bela
:d: Bu formülü çok seviyorum yahu :d:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Mutlaka gereksiz kan davalarından dolayı çatışmışlardır , çatışmasalardı :s
benim bildiğim o iki aşiret arasında bir husumet yoktu :ah bucaklar yine iyi yırtmış bir ölü vermiş oymanlardan 4 kişi öldü sen bide hastahane nasıl onu düşün orası karışır acil takviye lazım benim bildiğim siverekli fazla can vermişse bunu yanlarına koymaz

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
benim bildiğim o iki aşiret arasında bir husumet yoktu :ah ***** yine iyi yırtmış bir ölü vermiş ******* 4 kişi öldü sen bide hastahane nasıl onu düşün orası karışır acil takviye lazım benim bildiğim siverekli fazla can vermişse bunu yanlarına koymaz
Aşiret ismini kaldır abi :ehe O kadar sansür yapmışsın :D Aşiret ismi verme bari :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ben istediğim gibi veririm:d: arazi anlaşmazlığı diyorlar ama hala doğru dürüst bir telefon açmadılar bana :ah
:ehe yarın iki gün sonra senide vurmak için peşine düşerler :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt