Sivasspor Farklı Yenilgi şokunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Sivasspor Farklı Yenilgi şokunda
Sivasspor farklı yenilgi şokunda

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yozgat'ta oynadıkları Samsunspor maçında defansta uyum sorunu yaşadıklarını belirterek umulmadık yenilgi aldıklarını söyledi

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Samsunspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yozgat'ta oynadıkları Samsunspor maçında defansta uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, "Uyum sorunu erken golü getirdi. Kalemizde golü görünce risk alarak oynadık. Samsunspor 3 kez kalemize geldi, 3 gol buldu. İyi kontratağa çıktılar, gerçekten yenilenen kadrolarıyla iyi bir takım olmuşlar. Bizim mücadelemiz yetmedi. Çok fazla gol pozisyonu da bulamadık. İnşallah bu mağlubiyet son olur" diye konuştu.

Kısa sürede eski günlerine geri döneceklerini söyleyen Başkan Odyakmaz, "Futbolcularımızın iyi niyetle mücadele ettiklerini gördüm ama gol pozisyonu üretmekte zorlandılar. Önlemlerimizi alıp önümüzdeki haftadan itibaren yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Maalesef bu gidiş gidiş değil Sivasspor düşmezse iyi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maçta direkten dönen bi topları var yanılmıyorsam o zaman ilk yarı ve maç 1-0 o gol olsaydı işler değişebilirdi..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
sivas'tan once daa duscek ne takimlar var..
sivas dusmez diorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ohoooo düşmek sivasa gelene kadar daha çok takım var..

ouSahin

ouSahin

Üye
Yok abi yigidolar düşmez ben o takımdan bir çıkış bekliyorum nasıl olsa memleketimin takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt