Sivas kendini yaktı 0-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Sivas kendini yaktı 0-2
Sivas kendini yaktı 0-2
Sivasspor, İnter Toto Kupası 3. Tur ilk maçında Portekiz ekibi Braga'ya 2-0 yenildi. 4 Eylül'ü dolduran taraftarlarının da desteğiyle mücadeleye etkili başlayan Yiğidolar, kalecisi Volkan'ın yaptığı büyük hatalarla UEFA Kupası'na katılma şansını çok zora soktu.
20.7.2008







Uygun: 'Sorumluluk bana ait'
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Braga karşısında kazanmak istediklerini, ancak bunun olmadığını belirterek, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında sahasında Portekiz temsilcisi Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, iç sahada yaptıkları bu maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Maçın geneline bakıldığında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu, çok sayıda pozisyona girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Uygun, ufak tefek hataların sonucunda yenildiklerini kaydetti. Sorumluluğun kendisine ait olduğunu ifade eden Uygun, Sivassporlu taraftarlardan bu sonuç nedeniyle özür diledi.
Sivassporlu Abdurrahman ve Onur da yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak ikinci maçta ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Kaleci Volkan’ın yediği goller için de "futbolun cilvesi" olduğunu belirten ikili, arkadaşlarına sahip çıktı.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
:islik geçen maçtan belliydi..
 
canturgay

canturgay

Üye
buraya kadar diyebiliriz artık sivas içinn..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
bence evinde değil deplasmanda olsaydı, şans tanırdım ama..
bu futbolla çok zor.. :ss
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Böyle bir kaleci hayatımda görmedim? :@
 
qurbuz

qurbuz

Üye
yazık oldu ilk maç bragada olsa 1 -0 yada 0-0 kalsa sivasta yenerdi türk futbolu için kötü oldu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt