sivas dökülüyor..:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
sivas dökülüyor..:(

Ne oldu sana yiğido?

Sivasspor nazara geldi. Yiğidolar Gaziantep'e döküldü..

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye yenilerek liderlikten olan kırmızıbeyazlı ekip, Gaziantep'te bir puanı kalecisi Akın Vardar sayesinde kurtardı..

Sahasında Fenerbahçe'ye 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olarak liderlik koltuğundan inen Sivasspor, Gaziantep deplasmanından da 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Puanını 44'e çıkaran Bülent Uygun'un öğrencileri aslında bir puana sevinmesi gereken taraftı. Teknik direktörlüğe Nurullah Sağlam'ın gelişiyle canlanan Gaziantep, bulduğu 8 yüzde yüzlük pozisyonda Sivasspor kalecisi Akın'a takıldı.

Özellikle Gaziantep'e 5 Şubat tarihinde imza atan Brezilyalı forvet Beto, kaçırdığı gollerle kırmızı-siyahlı taraftarlara saç baş yoldurdu.

Salihyet

Salihyet

Üye
biz demiştik düşecek diye ama doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ;)

Nazy

Nazy

Üye
Vestelde Böyleydi
Fener Bir Çarptı Düşmeye Başladı
Sivasa da Aynısı Oldu
Hatta Galatasaray Yenilgisiz İlerliyodu
Fenerle Oynadıktan Sonra Nazar deydi nedendir bilinmez:)

kurt bey

kurt bey

Üye
durun ya panik havası yaratmayın. Neolursa olsun deplasmanda 1 puan iyidir. lig uzun maraton daha gs ve bjk sivasa gidecek. hala şansı dewam ediyo diğer takımlar gibi. Sivasın bu yarışı kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum. yeterki umutsuzluğa kapılıpo buraya kadar demesinler.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
burası türkiye anadolu takımarıın belini kırarlar 2 yarı. ya futbolcusun stın alırlar yada rüşvestle oyuncularına macları sattırırlar. ama beni hala umudum ver. bir bjk li olarfak sivasın şampiyon olmasını isterim

ouSahin

ouSahin

Üye
Yeni Fedarasyon belki Anadolu takımlarımıza sahip çıkar ligin kalitesini arttırır..Sivas istikrarlı takım ben inanıyorum yine zorlucak:) Bir Beraberlik onu yıpratmaz...Sonuçta Yigidolar..;)

Altun.

Altun.

Üye
Sivasın şampiyonluğu .ok zor lobi eksikliği war. ,daha 3 sene öncesine dönün ve fener ts maçına bakın hakem cem papilanın maçı nasıl fenere werdiğine şahit olun.

romant_58

Vestelde Böyleydi
Fener Bir Çarptı Düşmeye Başladı
Sivasa da Aynısı Oldu
Hatta Galatasaray Yenilgisiz İlerliyodu
Fenerle Oynadıktan Sonra Nazar deydi nedendir bilinmez:)
Lütfen Yanlış Bilgi Vermeyelim Vestel Manisa Nağmağlupken İlk Mağlup Eden Takım Sivasspor'dur Ve Vestel Manisa Kac Hafta Puan Alamadı Ama Sivasspor Kötü Oynasada Puan Almasını Bildi Bu Hafta Sivasspor İnşallah Bir Vestel Manisa Olmayacak...

ukalgs

ukalgs

Üye
umarım tekrar galibiyet serisine başlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...