SIVAS-BEŞIKTAŞ (yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SIVAS-BEŞIKTAŞ (yorumlar)
Beklenen maç 1-1 sona eriyor.

Trabzonspor ile Galatasaray puanları paylaşırken rakiplerini sevindirdiler.

Bir tarafta 2009'un en iyi takımı Beşiktaş, 2009'da oynadığı 8 maçın 6'sını kazanan ikisinde berabere kalan ve hiç kaybetmeyen Beşiktaş.
Oynadığı son 4 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandıran ve ilk kez galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Bu sezon liderlik koltuğunu bir kez devralan ve sadece 1 hafta elinde tutabililen besiktasda şampiyonluk rüzgarları esiyor.

Diğer tarafta ise geçen sene ilk yarıyı lider bitirdiği gibi bu senede lider bitirerek bunun şans olmadığnı gösteren ve ikinci yarıda liderlik koltuğunu kimseye vermeyen Sivas.
Kendi evinde soğuk hava şartları rakipleri için tezavantaj olurken kendileri için artı avantaj oluyor.

Iki takımda geride kalan haftada rakiplerinden gol yemeyerek farklı şekilde kazanarak yoluna kayıpsız devam ettiler.

Beşiktaş kazanması halinde sivası ikinci yarıda ilk kez liderlik koltuğundan indiren takım olacak ve lideri iki puan geriye bırakarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde edecek.

Sivas kazanması halinde Beşiktaşla arasındaki farkı 4 e çıkararak bir rakibinden kurtulacak. Liderliğini kaptırmaması için mutlak kazanması gereken sivas ilk yarıda INONU'de berabere kalmıştı.

Ligin kaderini belirleyecek maçlardan biri olan bu karşılaşma hakkında sizin görüşleriniz nelerdir.

Anketimize oy kullanmak için tıklayın http://www.maxicep.com/futbol-anketleri/sivas-besiktas-kim-kazanir-199652.html

Iki takımın geniş istatistiklerle karşılaştırma

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sivasspor lig son haftalarına doğru büyük maçlarını hiç kazanamamıştır.Bu maç berabere biter diye düşünüyorum. İkisininde mutlaka galibiyete ihtiyacı var. Ortada maç...Kazanan olursa bjk daha avantajlı.

Ah şu fenerimin verdiği beleş balon puanlar olmasaydı çok rahat öndeydik bu sene..Özellikle bu sene Fenerbahçenin durgun olması vurdum duymaz olması , maç secmesi sivasspor yada bir başkasının önde oluşunun açık bir nedenidir. ;)

06reis

Üye
Sivas üşümeye değil kazanmaya geliyoruz sabah 7de sefer başlıyor

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
maç Sivasın veya beraberlik diyorum besiktasin şansı yok

arslansem

arslansem

Üye
Maçı Beşiktaş alacaktır diye düşünüyorum.Beşiktaş özellikle Ernst in gelişinden sonra hem defansif hem de ofansif sorununu aşmış görünüyor.Bobo Nobre Delgado Tello Yusuf gibi ofansif oyuncularla ligin en tempolu takımı olmayı son haftalarda başardılar.Son haftalardaki futboluyla Beşiktaş bu zorlu deplasmandan lider dönecek diye düşünüyorum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Anadolu ' dan SİVASSPOR ' a başarılar...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
DiaBLoS™;1280805' Alıntı:
Sivasspor lig son haftalarına doğru büyük maçlarını hiç kazanamamıştır.Bu maç berabere biter diye düşünüyorum. İkisininde mutlaka galibiyete ihtiyacı var. Ortada maç...Kazanan olursa bjk daha avantajlı.

Ah şu fenerimin verdiği beleş balon puanlar olmasaydı çok rahat öndeydik bu sene..Özellikle bu sene Fenerbahçenin durgun olması vurdum duymaz olması , maç secmesi sivasspor yada bir başkasının önde oluşunun açık bir nedenidir. ;)

Yine yanılmadım.

Bknz: 1 - 1 ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç yoktan iyidir. Galip gelsek çok iyi olacaktı, 2 puan önüne geçecektik, ama olmadı, her nekadar aramızda 1 puan fark olsada önümüzdeki maçlara bakarsak şampiyonluk biraz zora girdi. Omuzde 2 derbi var ama sivas ise sadece 1 derbi kaldı onun için şampiyon son haftada olacak maçlar sonrası şampiyon belli olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt