emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dikkat etmemişimDüzenledim ama bilgi olması açısından paylaşıyorum; Konu başlıklarının tamamını büyük harfle yazmak yasak
Yolum düşse de Sivas hakkında pek bilgim yok kardeşim, bir kez gittim ondada merkeze girmek nasip olmadı zaten, acele Kangal'a gidip dönmem gerekiyordu. iki tane 20 günlük karabaş kangal getirdim o kadar.Dikkat etmemişimpeki sivas hakkında düşüncelerinizi alayım
anladım bizede çıktı bakalım orası konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama umarım maxicepte giden vardırda bilgilendirme yaparYolum düşse de Sivas hakkında pek bilgim yok kardeşim, bir kez gittim ondada merkeze girmek nasip olmadı zaten, acele Kangal'a gidip dönmem gerekiyordu. iki tane 20 günlük karabaş kangal getirdim o kadar.
Hayırlısı olsun. Konu için biraz erken olmuş ama sıkıntı yok, yeri de uygun.anladım bizede çıktı bakalım orası konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama umarım maxicepte giden vardırda bilgilendirme yapar
Erken oldu ama millet gördükçe bilgilerini paylaşır diye şimdiden açtımHayırlısı olsun. Konu için biraz erken olmuş ama sıkıntı yok, yeri de uygun.
Saol kardeş senin yer neresi ?hayırlı tezkereler kardeş. Bende şubat 6sında 116. Jandarma eğitim alay komutanlığına teslim olacam.inşallah rahat geçer askerliğimz..
Jandarmasin iyiymis116. Jandarma Eğitim alayı Çanakkale
yok öyleymiş gittigimde ya 28 gün yada 19 gün acemi birlgi yaparmısım uzman çavuş dedi bende şaşırıdım dagıtıma normal a grubu gidenlerle aynı dagıtıma gidermişimzannetmiyorum acemilik süresi ne ise odur diye düşünüyorum b grubu gidiyorsun diye acemi birligin kısa olacak diye birşey olmaz. 1 aysa 1 aydr daha kısa olamaz olsa a grubu gidenlerde de olur yapacağın birliğe göre değişir acemilik süresi benim gideceğim acemi birliği süresi 75 gün diye duydum ama emin değilm
Evet o var 45 gün uzun suerecek ustabirligimdoğrudur. Bilmiyorum ama a grubu tertiplern terhis olurken sen hala askerde olursun fark burada
Amin.. cumlemize uzman olarak kalamayi düşünüyorum ama tabi oraya gidince ortama göre karar verecemAllah, hayırlısıyla kazasız belasız üstün başarı ile bitirmeyi nasip eder Insaallah
Hocam benim dayımın oğluda orda yapmış temeltepede %80 i Kıbrısa gönderilmiş geri kalanlar ise doğu batı ya serpilmiş ..Yanlış bilmiyorsam orası fu ll sınırlara çalışıyor kardeşim. Acemi birliğini orada yapanlar, usta birligini kara hudutlarından herhangi birinde yapıyor diye biliyorum. Ben İran sınırında yaptım askerligimi. Bizim karakoldaki piyadelerin hepsi Sivas, Sivas-temeltepe veya Tokat'ta yapmışlar. Sen de büyük ihtimal onlardansin. Ama onlar karakollara manga/tim halinde gidiyorlar. Sen b grubu gideceğin için timlere dahil olamazsın herhalde.. Acemi birlikleri gayet rahat geçmiş onların. Sadece 20 km. intikal yapmışlar o kadar. Yani usta birliğin ya Edirne Tarafı, yada Artvin'den Hatay'a kadar uzanan sınır bölgelerinden biri.
Diğer sorunun cevabina eskiden olsa "Evet. A gruplarına göre daha kısa yapacaksın. " derdim ama, şimdi askerlik düştü, acemi birliği kisaldi, bir sürü sistem değişti o yüzden kesin bişey söyleyemem. Ama büyük ihtimal kısa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?