Sıteyı hekıdladım :DDD:D:D

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sıteyı hekıdladım :DDD:D:D
13-15 yas arası cocukların ınternette sıte patlatma gıbı arama terımlerı ıle ulastıgı dandık ddos yazılımlarının sıteye yaptıgı asırı ıstek yuzunden bılgısayarlarının sıteye gırısının engellenmesı sonucu olusan ve sıteyı "hekıdladıgını" sandıgı olaydır duruma baglı olarak arkadaslarının arasında ballandıra ballandıra anlatırken dıger bır cocugun yoo gırıyor ıste dıye bagırarak telefonunu gostermesı sonucunuda ortaya cıkarabılır :dD

Invoke

Üye
git yatsana hacı, niye böyle şeyler yapıyon

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
günaydın

iyavuzoz

Üye
günaydın abiler eskiden ben de site hekıdlamaya çalışırdım

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
yazdıgım olaylar benımde basıma geldı ama 11-12 yasları arasındaydım ve 1-2 gun ıcınde ıse yaramadıgını farkettım 1 hafta kadardı yanlıs hatırlamıyorsam shell ıslerıne baslamıstım

bende başlığı görünce maxicepi hekıdladığını sandığını sandım

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yok canım ne haddimize Ayrıca Türk sitesi hacklemenin çok ağır suçları var. Ve ogle bır sey olsaydı buyuk ıhtımal burada degıl zone-h gıbı mırror sıtelerınde paylasırdım

Haluk.

Üye
ama bence bu olayları 7-10 yaş arası çocuklar yapıyor 13-15 yaş arasının yapması imkansız gibi

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ama bence bu olayları 7-10 yaş arası çocuklar yapıyor 13-15 yaş arasının yapması imkansız gibi

Neden ımkansız? Ayrıca 7-10 yaslarındakı cocuklar okuma yazmayı yenı yenı ogrenmeye baslıyorlar şahsen 7-10 yaşlari arasında spiderman ve harry potter oynuyordum

kesin google'ı hedıklamaya çalışıyorlardır

Tepkiler: MaxiHan

Metin MF

Üye
hackle uğraşanların %95'i 10-16 yaş arasındadır

mcnpl4

Üye
hek degil ama casus yazilimla 8-10 msn facebook hesabi haklamistim

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
hek degil ama casus yazilimla 8-10 msn facebook hesabi haklamistim
Maalesefkı hacker dendıgınde ınsanların aklına dırek face msn gelıyor ama web hackınge baslayınca ogrendımkı face msn sadece ısın cok uzaktan gorunen yuzu