siteye mp3 ekleyemiyoruz ama çözüm kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
siteye mp3 ekleyemiyoruz ama çözüm kolay
siteye biz ekleyemiyorduk, belki adminlerin eklediği gibi yine değil ama en azından diğer upload sitelerine eklemek çok zordu ama şimdi kolay. site reklamı değil arkadaşlar ama çok hoş bişey android telefonlarda, iphonelerde de uygulaması var.
gelelim konuya diyelim arkadaş bi müzik istedi bulamadığı bi müzik değilmi sizde var ama forumdan göndermek istiyosunuz yada linkini vermek istiyosunuz girin siteye facebook grişinle giriş yap aynen upload et linkini buraya ver ok arkadaşın veya yararlanmak isteyen kişi linke tıkladımı o müziğin sayfası çıkıyor ister indirir ister ordan dinler. ben denemek için upload ettim sonrada orada share (yayınla) butonu var tıkladığımda facebook da müzikçalar gibi ayrı bi sayfa açılmadan youtube videosu açılır gibi konuda açılıyor. bu olayı yaşayın derim güzel bişey........
örnek:

girin orada yayınlaya basın sizin facedede gözüksün

---------- Eklendi 08.04.2012 @ 00:45:43 ---------- Yazıldı 07.04.2012 @ 23:58:47 ----------

örnek

murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
daha önce bir sürü yorumlarda okudum siteye mp3 ekleyemiyoruz felan diye hayret kimse atlamamış

murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
güncellll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt