Siteye Girerken Karşıma çıkan Başka Site...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siteye Girerken Karşıma çıkan Başka Site...
Üç gündür akşam saat 7'den sonra siteye girmek istediğimde başka bir siteye yönlendiriliyorum.. Ve bu sadece akşamları değil, öğlenleri de karşılaşıyorum; saat 2 gibi..

Nedir bu, neden başka siteye yönlendiriliyorum?

Salihyet

Salihyet

Üye
valla benim başıma gelmedi bilmiyorum bende öğlen vakti çok girerim ama :|

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bir program kurarken bir add-on gelmiş olabilir bilgisayarına. Proxy ayarlarına bakmanı tavsiye ederim ve proxy adresi otomatik olmalı!!!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Proxy adresi otomatik, ayrıca bilgisayarda 4 - 5 tane program var ki onlarda kurulurken add-on gelecek program değiller. Sürekli yüklediğim için biliyorum..

tofy

Üye
bu normal yanlış birşey aktif olmuş mesela şöyle açıklıyayım google search te aktif olarak kaldığında maxicep sitesi google da aranıp google da sayfası çıkar onun gibi quick sende aktif olmuş onu kaldırırsan sorunun çözülür

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğin olabilir Tofy.. MSN 8'i kaldırdım ( bilgisayarda tek şüpheleneceğim program ) şimdilik bir şey yok, umarım olmaz..

Salihyet

Salihyet

Üye
geçmiş olsun o zaman

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
baika siteye yönlendirilme olmuyor ama bazan site açılmıyor 1-2 saat site hata mesajı veriyor.

_BECK_HAM_

Üye
ewet bazen ben açarkende hata veriyor uyus oluyorum yaww....

Ozan

Ozan

Admin
Search tool kaynaklı bir sorun, hangi aracı yüklediysen kaldırman yeterli ..

Böyle birşey olması imkansız çünkü ki zaten ekran görüntüsünden, maxicep.com u nette aramaya çalıştıgı görülüyor browser ve ona yüklenmiş bir search tool ile alakalı dediğim gibi.

_BECK_HAM_

Üye
tskler Negative ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...