Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Candy' Alıntı: Hem üstte takvimde herkesin doğum günü açıkta Genişletmek için tıkla ... Eğer sadece yaşı göster dersen takvimde gözükmez Bir kontrol et istersen İstihareye yatmamız lazımdı yani Açıyorum profilinde "doğum günümü göster"i?..
Candy' Alıntı: Hem üstte takvimde herkesin doğum günü açıkta Genişletmek için tıkla ... Eğer sadece yaşı göster dersen takvimde gözükmez Bir kontrol et istersen İstihareye yatmamız lazımdı yani Açıyorum profilinde "doğum günümü göster"i?..
Candy Üye ***BlackrosE***' Alıntı: Uyumuşta Büyümüşsün diyecem kızacaksın... Nice Mutlu Yıllara İnş... Genişletmek için tıkla ... Sen var ya seen hiç uyumak bilmez misin sen ? Sağol yine de berke298' Alıntı: nice yıllara Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sil_Baştan' Alıntı: biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Düşünmen yeter, teşekkürler.
***BlackrosE***' Alıntı: Uyumuşta Büyümüşsün diyecem kızacaksın... Nice Mutlu Yıllara İnş... Genişletmek için tıkla ... Sen var ya seen hiç uyumak bilmez misin sen ? Sağol yine de berke298' Alıntı: nice yıllara Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sil_Baştan' Alıntı: biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Düşünmen yeter, teşekkürler.
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Candy' Alıntı: Tamam tamam aç ... E sen nasıl gördün peki Genişletmek için tıkla ... Açtım... Ben nasıl mı gördüm?.. Bunu bana sen mi soruyorsun
Candy' Alıntı: Tamam tamam aç ... E sen nasıl gördün peki Genişletmek için tıkla ... Açtım... Ben nasıl mı gördüm?.. Bunu bana sen mi soruyorsun