Sitemize üye olmayanlar resim,yazı dizisi,şiir,haber kopyalayamasa nasıl olur ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitemize üye olmayanlar resim,yazı dizisi,şiir,haber kopyalayamasa nasıl olur ??
Çoğu kez açtığım konular başka başka forumlarda yazılarının boyutu değiştirilmemiş bir şekilde alıntı yapıldığını gördüm :) veya bir resim konusu açtığımızda sadece ben değil herhangi bir arkadaşımızın resim konusunu kopyalayıp direk alanlar oluyor :) üye olmayanlar maxicep ten kopyala yapıştır yapamasa nasıl olur diyorum kısacası :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer alıntı olduğunu belirtirse bence problem olmaz.çünkü bunu zaman zaman bizlerde yapıyoruz.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yahu mesela adını vermek istemediğim maxicep özentisi bir site var .. özellikle orada bizim konuların kopyası var ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer alıntıyı nereden yaptığını belitmişsse iyi.çünkü biliyorsun kopyalar aslının reklamını yaparlar.
Tabiiki bu benim düşüncem,burada sende çok haklı olabilirsin.daha tecrübeli üylerimizin fikirleri önemli benim için.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
adam rakip site alıntının burdan yapıldığını söyler mi Allah aşkına :kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sitemiz açısından eksi-artı olarak yöneticiler bunu hesap etmişlerdir herhalde bilemiyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslına fikir güzel....Ama bunun için nasıl linkleri misafirler göremiyorsa aynı bunun gibi yazılanlarıda misafirlerin görmemesinin sağlanması lazım ya da kopyalamaya izin vermeyen başka bir sistem getirilmeli...Birincisi çok riskli çünkü sitede bu sefer online kişi sayısı çoz azalır...Malum forumda online sayısının büyük bir kısmınıda misafirler oluşturmakta ama bunun yerine copy-paste çok fazla yapan kişiler yakalanabilirse yakalanıp İP-Ban yapılmalı.....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üye sayısı azalmaz aksine artar :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Eğer alıntı olduğunu belirtirse bence problem olmaz.çünkü bunu zaman zaman bizlerde yapıyoruz.

Çok doğru bir keresinde açtığım bir konuda hangi forumdan aldıgımı yazdım.Konunun ortasında "reklam vardır konuyu rapor edin"Diye birşey çıktı.Bende sadece alıntı yazarak bırakmak zorunda kaldım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adam yazı alıntı yapmak için üye olacak ışte :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bence üye olmayanların çoğu üyeliği ya paralı sanıyor yada üye olmayı bilmiyor çünkü öyle çok kişiye rastladım....:ehe
Yoksa niye üye olmasınki üye olmak gayet basit.....:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben başka sitelere hep keltos diye üye olurum alıntı zarar kaçarim mesela :ehe

CK1991

CK1991

Üye
1. şiirin yazarları burada mı ki emek hırsızlığı gibi bahsediliyor ?
2. üstteki maddeye dayanarak zaten forumdaki şiirler başka kaynaklardan alınmış
3. eğer özgün şiirler varsa kopyalayan siteler maxicepin üstüne çıkamaz aramalarda özgün içerik sayesinde vbseo'nun pingleri ile ilk maxicep indexlenir ve zor iner eğer özgün içerikse
4.kısacası ... kopyalayan kişi kazandığını sanar ama kazanamaz sadece zaman kaybeder maxicep ise kazanır daha çok hırsız daha çok hit demektir ;)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Zaten Onun iLe İLgiLi Bir ekLenti mevcut Sitemizde.. her Konunun 2. SatırındaizLi Maxicep Linki var ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bahsettiğin sitenin ismini zikretmeye gerek yok, bilen biliyor neler yaptıklarını. Boşver, Cem Yılmaz'ın da dediği gibi koy ... rahman gitsin. Onlar sadece copy-paste başka bir şey bilmezler.

Yakınlar 3-5 tane elemanı havlar havlar giderler, eminim bu mesajı da okuyorlardır...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesela Oyun cafe bölümünde oynadığımız oyunlar hatta üst konular bile aynı :@oyun cafe nin önüne geçilmez ama diğer konu dışı bölümlerinin önüne belki bu dediğim yöntem ile geçilebilir :)

'Davut

'Davut

Üye
Alıntı yaplarında sorun yok bence onlarında üyeleri artsın birşey olmaz....

facacan

facacan

Üye
Evet arkadaşlar benim paylaştığım konuların aynen aslını kopyalamışlar bari değiştirin etmeyin da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt