Sitemizde bayan sayısı neden az acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necxman

Üye
haberciye ben de canı gönülden katılıyorum.Burası maxicep ailesi ve burada o tür yazışmalara izin verilmez verilemez.Bizlere düşen o kişileri yazdıklarıyla birlikte Raporlamak.Hiç tartışmaya bile girmeden bunu yaparsak modlar zaten gereğini yapacaklardır...

KimyageR

Kapalı Hesap
Haberci ye katılıyorum
Fakat bayan arkadaşlar çok alıngan davranıyorlar. Bazen Sanal ortamda aşk yaşamak isteyenlerinde hedefi olabiliyorlar. Bu yüzden bazı bayanların kendi kimliklerini gizlediklerini düşünüyorum.
Lütfen Bayan Üyelerimize Karşı Gerçek Dünyadaki Gibi Davranmayalım. Sanal Aşk Yaşamaya Çalışmayalım.

Caine

Üye
kız olsa ne olacak olmasa ne olacak bende onu anlamadım işte yoksa kafayı yedim neyse bye bye anlamadım ama sorun değil

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Maksat Abazaların Eglencesi İşte Geri Kafalı Tipler

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sürekli soruluyor sürekli aynı yanıt benden:

Siz böyle topicler açmayın elbet geleceklerdir..

Originally posted by midnight@Sep 4 2005, 01:41 AM
Neden acabaaa??? Sadece gülüyorum,birşey demiyorum,anlayan anladı... 8)
[post=154021]Quoted post[/post]​
Her ne kadar kimse oralı olmamış olsada...

Haberci arkadaşa katılıyorum birbirimize karşı hadi sevgiyi bırakın biraz saygımız olsa böyle olmaz ama ne yazıkki dengesiz insanlar hala varolmakta ve bazılarıda heryerde olduğu gibi sitedede ister istemez bulunmakta ;

kız olup olması önemli deil...rapci olması önemli bence kız erkek..bide pm den kızlara mesaj atıyolarmıs..ben valla sitede bildigim kzı

1 mAd_girL
2 rapci_cariye pm den mesaj attım oda rapci die..rap topigine beklerim die.
3 prensess

baskada bilmiyorum..zaten ilgiledirmiyor beni...bun kız arkdaslarda çok fromda göründükleri için saygılar Peace..

msw

Üye
only peace

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
joker_bgli,

busem..

Ayrıca bayan olup olmaması farketmez önemli olan herkesin burada düzgün bir şekilde tartışabilmesi..

ne yalan sölim kızlara çok pm atarım

haberci abim yani tam anlamıyla budur dedim.mesleğinin hakkını verecek harika bir yazı.harika bir bakış açısı.katılmamak , yasgı duymamak ne mümkün.

Originally posted by delimakina35@Sep 10 2005, 04:49 AM
ne yalan sölim kızlara çok pm atarım
[post=161405]Quoted post[/post]​
rapci cariyeye atma..yakarım

rahatsızlıltan daha çok bence kızların teknolojiye fazla ilgilerinin olmaması olabilir..

evet bende katılıyorum, bu konuda ben söz veriyorum bir yada iki bayan benden. Bu konuyu açmayın iyi oldu. Hadi hayırlısı bakalım

Babalar aslında çoğu kızlar bence erkek nicki veya kız olduğu anlaşılmayacak nickler kullanıyoo. neden ? çünkü erkekler yüzünden ama onlar hep aramızda . nerden biliyon derseniz . benim kız arkadaşlarım hep öle yapıyo rahat ediyolar.. bukadar basit

borisu

Üye
G)-(OST
rahatsızlıltan daha çok bence kızların teknolojiye fazla ilgilerinin olmaması olabilir..

genellemek bence yanlış olur
bycarizma
aslında çoğu kızlar bence erkek nicki veya kız olduğu anlaşılmayacak nickler kullanıyoo. neden ? çünkü erkekler yüzünden ama onlar hep aramızda

Bu cümleye katılıyorum.Belki de neden kız yokkkkk diye ya da buna benzer cırmalayanlar yüzünden çekinenler olmuştur, bayanlar ne de olsa biraz hassaslar...Yine de konu ne olursa olsun bayan erkek diye ayırmakkkk çok sinir bozucu

Ozan

Admin
Arkadaşın anlatmak istediği doğru, aramızda her yaştan bayanlar mevcut ancak burada kendilerini belirtmiyorlar, dogru olanı da yapıyorlar diyebiliriz ..

ibrahim

Üye
600 bin üyesi olan sitede bayan sayısı elbet azımsanmayacak kadar vardır tabi rahatsız edileceklerini düşünerekten değişik nicklere gerek duymaları gayet normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...