Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitemde reklam yayınlamak iistiyorum yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brktrr
Üye
Konu Sahibi
sitemde reklam yayınlamak iistiyorum yardım
arkadaşlar sitemde reklam yayınlamak istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama google adsense ye üye oldum ama bi türlü onay vermediler başla nasıl reklam alırım yardım
AvsatatiliNet
Üye
Sitenin indexi çok düşük daha siten düşük uğraşman lazım biraz daha..
jeet_burhan
Üye
ya arkadşım bnde yapmak istiyorum site yapmak biraz yradım edermisiniz siz
ARKADAŞIM FACEDEN ARKADŞLIK İSTEGİİ GÖNDEREMİYORUM SEN EKLE BEN KABUL EDERİM YENİDEN TSK EDERİM SANA burhan bıçkıcı ekle
eşref gümüşsay
Üye
zaten google andsende reklamı alsan ne olacak kı bıldıgım kadarıyla tıklanma basına 100 kurus ayda ne kadar bırıkır kı bende zamanda cok ugrastım ama sonradan vazgectım bana gore degmez genede karar senın saygı duyarım sıtene baktım bıraz daha ıcerıkler ekle derım benım de sıtem var her gun yenı yenı ıcerıkler eklıyorum daha da bıtmedı bakmak ısteyen arkadaslarım varsa baka bılırler
zaten google andsende reklamı alsan ne olacak kı bıldıgım kadarıyla tıklanma basına 100 kurus ayda ne kadar bırıkır kı bende zamanda cok ugrastım ama sonradan vazgectım bana gore degmez genede karar senın saygı duyarım sıtene baktım bıraz daha ıcerıkler ekle derım benım de sıtem var her gun yenı yenı ıcerıkler eklıyorum daha da bıtmedı bakmak ısteyen arkadaslarım varsa baka bılırler
onerın ıçın cok sagolasın dıkkate alacam evet bende farkındayım ama şöyle guzel kafama gore 1 tasarım bulamadım css ye gececem onda bıle guzel tasarım bulamamadım ya ben bulamadım yada yok eger sende varsa yardımcı olurmusun...
onerın ıçın cok sagolasın dıkkate alacam evet bende farkındayım ama şöyle guzel kafama gore 1 tasarım bulamadım css ye gececem onda bıle guzel tasarım bulamamadım ya ben bulamadım yada yok eger sende varsa yardımcı olurmusun...