sitemde reklam yayınlamak iistiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brktrr

Üye
    Konu Sahibi
sitemde reklam yayınlamak iistiyorum yardım
arkadaşlar sitemde reklam yayınlamak istiyorum
ama google adsense ye üye oldum ama bi türlü onay vermediler başla nasıl reklam alırım yardım :(

AvsatatiliNet

Üye
Sitenin indexi çok düşük daha siten düşük uğraşman lazım biraz daha..

jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
ya arkadşım bnde yapmak istiyorum site yapmak biraz yradım edermisiniz siz

jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
ARKADAŞIM FACEDEN ARKADŞLIK İSTEGİİ GÖNDEREMİYORUM SEN EKLE BEN KABUL EDERİM YENİDEN TSK EDERİM SANA burhan bıçkıcı ekle :D

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
zaten google andsende reklamı alsan ne olacak kı bıldıgım kadarıyla tıklanma basına 100 kurus ayda ne kadar bırıkır kı bende zamanda cok ugrastım ama sonradan vazgectım bana gore degmez genede karar senın saygı duyarım sıtene baktım bıraz daha ıcerıkler ekle derım benım de sıtem var her gun yenı yenı ıcerıkler eklıyorum daha da bıtmedı bakmak ısteyen arkadaslarım varsa baka bılırler

MrExpert

MrExpert

Üye
zaten google andsende reklamı alsan ne olacak kı bıldıgım kadarıyla tıklanma basına 100 kurus ayda ne kadar bırıkır kı bende zamanda cok ugrastım ama sonradan vazgectım bana gore degmez genede karar senın saygı duyarım sıtene baktım bıraz daha ıcerıkler ekle derım benım de sıtem var her gun yenı yenı ıcerıkler eklıyorum daha da bıtmedı bakmak ısteyen arkadaslarım varsa baka bılırler

Sitenin görsel Bütünlüğü bile yok Yeniden tasarlamanı Öneririm.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sitemde reklam yayınlamak istiyorum
ama google adsense ye üye oldum ama bi türlü onay vermediler başla nasıl reklam alırım yardım :(

Sitenin Hiti Kaç Hem 1000-2000 HİTİ OLSA DAHİ AYLIK 150 - 200 bile zor kazanırsın...

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye

Sitenin görsel Bütünlüğü bile yok Yeniden tasarlamanı Öneririm.

- - - Eklendi - - -

Sitenin Hiti Kaç Hem 1000-2000 HİTİ OLSA DAHİ AYLIK 150 - 200 bile zor kazanırsın...

onerın ıçın cok sagolasın dıkkate alacam evet bende farkındayım ama şöyle guzel kafama gore 1 tasarım bulamadım css ye gececem onda bıle guzel tasarım bulamamadım ya ben bulamadım yada yok eger sende varsa yardımcı olurmusun...

MrExpert

MrExpert

Üye
onerın ıçın cok sagolasın dıkkate alacam evet bende farkındayım ama şöyle guzel kafama gore 1 tasarım bulamadım css ye gececem onda bıle guzel tasarım bulamamadım ya ben bulamadım yada yok eger sende varsa yardımcı olurmusun...

Bu siten güzel template bulup sitene uyarlaya bilirsin...

jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
ya arkadasım banada yardımedin de bende yapıyım bilen var simdiden trsk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt