siteden para kazanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
siteden para kazanmak
ceb.im diye bir sitede site açtım ordan para kazanmam için benden t.c mi istiyor sizce güvenilir mi t.c mi vereyim mi

bayon

Üye
yani t.c olur olmadık yerlere verilmez tavsiye etmem

hasan0338

Üye
Hiç tavsiye etmiyorum güvenme hele imza konusunda asla çünkü ev araba bile alabiliyorlar bu devire güvenme

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
e siteyi yaptım tamda para kazanacakken t.c istedi ya ne olcak

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Sen unut öyle sitelerden para kazanmayı.Ver yıllık 40-50 TL,aç bir site,site tutulursa koy reklamları bakalım nasıl para kazanıyorsun. :D

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl oluyo

ali_800

Üye
:d:

dejavu178

dejavu178

Üye
link kısaltmalı sitelerden de para kazanılıyo diye biliyorum. ne kadar doğru onu bilmiyorum.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
valla ben t.c verdim artık bakim ne olcak

ayhan123456

ayhan123456

Üye
merak ettim bende ne olacak sonucu yaz buraya.. D

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
1 gün geçti hala birşey olmadı inşalah böyle devam eder

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
4 gün hiç birşey olmadı

Regenit

Regenit

Üye
Ad.fly

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
KorkuLcak Bişey Yok imza Atma Yeter ki

freedom4ever

Üye
Hacı gir ad.fly ye üye ol sona 1-2 link kısalt sonra facede 2-3 hesap aç iyi beğenili sayfaların durumlarına yorum olarak linki at 100 tık 10 dolardı galiba

bymehmet42

Üye
ceb.im diye bir sitede site açtım ordan para kazanmam için benden t.c mi istiyor sizce güvenilir mi t.c mi vereyim mi

ceb.im(ücretsiz site yapma sitesidir) güvenilir sitedir merak etme bende üyesiyim o site parakazanmak istiyorsan önce o sitede iyi bir wap site kuracaksın ve siteni google tanıttıktan sonrada parakazanırsın oradan nasıl parakazanırım diyorsan ? orada senin sitene gelen bir kişi senin sitenden bir siteye abone olursa parakazanıyorsun zanten sitede daha detaylı anlatılmış bakarsan görürsün ama t.c ni verip vermemen sana kalmış :)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ceb.im(ücretsiz site yapma sitesidir) güvenilir sitedir merak etme bende üyesiyim o site parakazanmak istiyorsan önce o sitede iyi bir wap site kuracaksın ve siteni google tanıttıktan sonrada parakazanırsın oradan nasıl parakazanırım diyorsan ? orada senin sitene gelen bir kişi senin sitenden bir siteye abone olursa parakazanıyorsun zanten sitede daha detaylı anlatılmış bakarsan görürsün ama t.c ni verip vermemen sana kalmış :)

peki benim sitem bu sence iyimi para kazanabilirmiyim ve para kazanma konusunu anlamadım

- - - Eklendi - - -

peki benim sitem bu sence iyimi para kazanabilirmiyim ve para kazanma konusunu anlamadım

R.A.M

R.A.M

Üye

- - - Eklendi - - -

kazanırsın fakat sitene erotik içerikli bannerlar ekleyip senin site aracılıyla üye olup 2 tl kazanırsın üye başına

AvsatatiliNet

Üye
Hala sonuç aynımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt