Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitedeki problem nedir yaw?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rockboycyprus
Üye
Konu Sahibi
Sitedeki problem nedir yaw?
Sitede dolasırken bu cıkıyo sureklı nedır sorun acaba yaw ne bu?
Dawn
Emekli Yönetici
bunun yeri burasımı
rockboycyprus
Üye
Konu Sahibi
ufak bı hata yaptım ve konuyu sılemedım kusura bakma...
Mr.Crunch
Üye
Pardon neresi olacak konunun yeri sizce? Bir aydınlatsanız bizi seviniriz sayın Engin_4433.
Sadece maxicep'te dolanırken mi çıkıyor problem yoksa başka sitelerde de mi çıkıyor.
Sadece iPhone konusunda mı çıkıyor yoksa tüm site genelinde mi çıkıyor.
Dawn
Emekli Yönetici
Pardon neresi olacak konunun yeri sizce? Bir aydınlatsanız bizi seviniriz sayın Engin_4433..
iphone bölümüne açılmıştı konu oradayken yazılmıştı yetirince aydınlık galiba
rockboycyprus
Üye
Konu Sahibi
Konuyu ben açmıştım arkadasım. yanlıslıkla Iphone bolumune actım ve engın arkadasımızda buraya tasıdı... yarım saat once sorn vardı ve ben sadece Ipone bolumde gezınırken karsılastım kı dıger bolumlere bakma sansım olmadı... Burada suan sıtenın hıc bır yerınde boyle bır sorun la karsılasmıyorum... sadece maxide vardı bu sorun dıger gırıdıgm sıtelerde yoktu... kı bu konu ıle alakalı baska bır konu var orda gereklı acıklamalar uyeler ve admınler tarafından yapılmıs bılgıne...
Konuyu ben açmıştım arkadasım. yanlıslıkla Iphone bolumune actım ve engın arkadasımızda buraya tasıdı... yarım saat once sorn vardı ve ben sadece Ipone bolumde gezınırken karsılastım kı dıger bolumlere bakma sansım olmadı... Burada suan sıtenın hıc bır yerınde boyle bır sorun la karsılasmıyorum... sadece maxide vardı bu sorun dıger gırıdıgm sıtelerde yoktu... kı bu konu ıle alakalı baska bır konu var orda gereklı acıklamalar uyeler ve admınler tarafından yapılmıs bılgıne...
ozel mesaj atamıyorum kusura bakma 50 mesaj sınırı vardı onu hallettım ama yıne gonderemıyorum neyse Lefkoşa-ortaköy nedir bir mazin mı var burda? bu arada benım Iphone yardım bolumundekı konumada bı bakarsan sevınırım su gps youtube ve wifi sorunu jb den sonra