ALpeRenBuGRa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum pek bi bilgim yok ama sanırım tamamen silinemiyor...Ayrıca üyelerin bu konuda dikkatli olması gerekiyor...O kadar saçma mesajlar atılıyor ki???İnsan şaşırıyor doğrusu bi bakmışsınki bi Bİlgi paylaşmışsın cewap yazan arkadaş "güzel program" diye cewap yazmış!Yaw ortada program yok ama sallıyorlar işte...Sonra çok karşılaşılan bir durum daha war mesela werilen link bozuk ama adamlar sanki indirebilmişler gibi güzel program,yararlı program,işime yaradı gibi şeyler yazıyorlar...Bunlar yine ii bide tamamen SAÇMA şeyler yazanlar war eminim görmüşsündür "asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" bunlar hangi dilde ben şahsen anlamıyorum...War mı anlayan???
CEWAP1. Konu: Nega Isterse Tamamen Silinir. Silen Kişinin Yetkisi Olmayabilir Ancak Site Editörünün Silemeyeceği Hiçbir Mesaj Olmaz.
2. Konu: Altını Çizmiş Olduğum Yazında Sen Tamamen Saçmalamışsın. Zira Bende Bazen Bu şekilde bir Spor Konusuna Hemde Kendi Açmış Olduğum Spor Konusuna "Güzel Program Derlemesi" Diye Mesaj Yazdığımda Oldu Ancak Sonrasında Bakınca Düzelttim. Bunun Olma Sebebi Aynı Anda Birden Çok Maxicep Sayfası Açmamdı. Haa Yaptıkları Bu Hatayı Düzeltmemeleri Yanlış O Da Ayrı Bir Konu. Sallıyor Diye Asıl Sallamayı Yapan Sensin. Sen Sallamadan önce Iyi Düşün.
3. Konu: "Asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" Atanlara Bende çok Rastladım. Bunlara Senin Gibi Bende Tepki Gösteriyordum Anccak Azcık Düşününce Bu Saçma Yazıyı Yazanlarada Hak Verdim. Zira Bunları Yazan Kişilerin Mesaj Sayısı çok Azdı çok Az Oluncada Karşılarına Bu Dosyayı İndirebilmeniz Için Mesajınız 5 veya 15 Mesajınız Olmalı Diye Bir Yazı Çıkarsa Adamda Elbette Bu şekilde Mesaj Yazar.
Not: Hariçten Gazel Okumadan önce Saksıyı Biraz Çalıştırmak Gerektiğine Inanıyorum.
Yöneticiler isterse tamamen silebilir, dosyalar forumlarında bu yönde talimat vericez dosya yöneticilerine.
Bir diğer konu,
"asd32423asdjs " tarzında mesajlar gördüğünüz an mesajı lütfen Raporlayın.
En kısa zamanda mesaja müdehale edilip, üyeye ban cezası veriyoruz.
iyide verdiğin link exalansın n-gage oyun linki, bence görüntü kirliliğinden ziyade süper bir paylaşım.. linki değiştirsen iyi olur, arkadaşa gerçekten saygısızlık oluyor
ama konu kirliliği yapanlarda var, sana katılıyorum , haksız değilsin...
bilhassa yeni katılan üyeler negative... adamlar sanki görgüsüz yahulafım birkaçına arkadaşlar, bazı yeni üyeler var tutup anlından öpesim geliyor...
1. Mesajlarda büyük harfle yazmak yasak, ceza sebebidir.
2. Forumda herkes görüşünü kurallara göre açıkca belirtebilir buna kimse müdahale edemez.
3. Yazıldığı için söylüyorun, kimse kimseye karşı 'NAŞ' diyecek şekilde tabir edemez.
Alperenbugra 1ceza puanı ve uyarı aldınız.
Site hakkında hassasiyetinizi çok güzel fakat tutum ve davranışınız yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?