Başka söze ne hacetdiyorki. adminler işini yapmıyor. forumu çöp götürüyor, şunların bi kulağını çekin işine baksınlar. Bazı konular saçma sapan yorumlarla dolu, konu dışı bölümünü hiç sormayın, hapşuran ben hastamıyım diye konu açıyor. Diyor arkadaşımız![]()

Tercümeniz için teşekkür ederim. Konu dışı bölümü bana ait son zamanlarda finallerim olduğu için fazla ilgilenemedim. Söz ettiğiniz işini yapmama kavramımın sebebi buydu. Benim hatam yüzünden hiç bir admini zan altına sokmayın. Bunun karşın bana iki gündür gösterdiğiniz tavır içinde teşekkür ederim. Gerçekden çok üzüdüğümü ve çok kırıldığımı belirmek isterim.diyorki. adminler işini yapmıyor. forumu çöp götürüyor, şunların bi kulağını çekin işine baksınlar. Bazı konular saçma sapan yorumlarla dolu, konu dışı bölümünü hiç sormayın, hapşuran ben hastamıyım diye konu açıyor. Diyor arkadaşımız![]()
Al benden de okadar.Çöplük konular açmayın , çöpten yorumlar yapmayın ozaman...Ne siz kendinizi yorup boşa vakit harcayın , ne de biz...
Ben güzel bir dille bölümde reklam vs vs konuların olduğunu ve temizlenmesini rica ederim en fazla
Anlatmak istediğim budur ... Emir vermek yerine rica edersek hem kalp kırmamış hem de verim almış oluruz bilmem anlatabiliyor muyum derdimi