Sitedeki adminleri eleyiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Sitedeki adminleri eleyiniz
konuları temizleseniz daha anlaşılır olacak

Berlin Boleyn

anlaayan varsa beri gelsin

EroL

EroL

Emekli Yönetici
diyorki. adminler işini yapmıyor. forumu çöp götürüyor, şunların bi kulağını çekin işine baksınlar. Bazı konular saçma sapan yorumlarla dolu, konu dışı bölümünü hiç sormayın, hapşuran ben hastamıyım diye konu açıyor. Diyor arkadaşımız :)

Berlin Boleyn

benim zeka seviyem düşük olduğu için anlayamadım kusura bakma:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok canım ne kusuru senin anlamadığın başka bişey varsa ben anlatırım sana

GameWorld

GameWorld

Üye
diyorki. adminler işini yapmıyor. forumu çöp götürüyor, şunların bi kulağını çekin işine baksınlar. Bazı konular saçma sapan yorumlarla dolu, konu dışı bölümünü hiç sormayın, hapşuran ben hastamıyım diye konu açıyor. Diyor arkadaşımız :)
Başka söze ne hacet :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Pardon da Volpan sen sütten çıkmış ak kaşık mısın ?. Bir Admin arkadaşımla "haksız yere" kavga ettiğin için konularının içini boşaltıp, 5 yaşındaki çocuk gibi küsüp giden sen değil misin ?. Adminleri sevmiyor olabilirsin ama önce kendini düzeltmelisin ...

Ozan

Ozan

Admin
Yazmak istediğinizi daha fazla kelime kullanarak anlatırsanız, cevap verebilirim.
Bu sekilde birşey anlamadım.

Pure Life

Pure Life

Üye
Tercümeniz için teşekkür ederim. Konu dışı bölümü bana ait son zamanlarda finallerim olduğu için fazla ilgilenemedim. Söz ettiğiniz işini yapmama kavramımın sebebi buydu. Benim hatam yüzünden hiç bir admini zan altına sokmayın. Bunun karşın bana iki gündür gösterdiğiniz tavır içinde teşekkür ederim. Gerçekden çok üzüdüğümü ve çok kırıldığımı belirmek isterim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Çöplük konular açmayın , çöpten yorumlar yapmayın ozaman...Ne siz kendinizi yorup boşa vakit harcayın , ne de biz...

arslansem

arslansem

Üye
Konu ile içerik arasında bi bağlantı kuramadım şahsen :hmmm
Bazı bölümlerden şikayetçi iseniz açık açık söyleyin.Fakat biraz anlayışlı olmanızda yarar var

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:D konuyu açana da bakın

Neverex

Üye
Arkadaşın ne dediğini anlamadım.Ama admin alımında seçici olmanızı istiyor galiba :allalla:.Konu açan arkadaşım konun ile ilgili biraz açıklama yaparsan çok iyi olacak ne dediğini kimse anlamıyor.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bısey anladıysam arap olayım

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar anlamak için elemanın mesaj yazmasını beklemenze gerek yok. Ben anlatayım.

Birkaç ay önce Salih'e yaptığı bir saygısızlık yüzünden tartışma oldu. Bu elemanda konularının içini boşaltmaya başladı. Bu sebeple de banlandı. Şimdi tekrar gelmiş, o günlerin acısını çıkarmaya çalışıyor. Kavga da etsen, yöneticilerden nefret te etsen konularının içini boşaltamazsın. Bu saygı ve terbiye sınırlarının dışında bir davranıştır.

Toplum kurallarına uymadığın sürece her yerde böyle etiket olarak kalırsın Volpan !.

--------------- Ekleme ---------------

Bu da boşalttığı konulardan birisi

http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yönetimi eleştireceksen neden hala burda olduğun konusunda eleştirini yap ...

ouSahin

ouSahin

Üye
Enes'im sitede yöneticide olsa normal bir üyedir sadece rütbesi fazladır...

Eger yönetici bir yerde işini yapmıyorsa sen bile eleştirebilirsin :) Ama yönetim kadrosunda çok iyi tanıdıgım arkadşlarım abilerim var kötü eleştirileri hakedecek kişiler degil:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Katılıyorum :)
Ben de bu durumdan hoşnut değilim ama gidip kalp kırarak söylemek var , bir de güzel bir dille rica etmek var :) Ben güzel bir dille bölümde reklam vs vs konuların olduğunu ve temizlenmesini rica ederim en fazla :) Anlatmak istediğim budur ... Emir vermek yerine rica edersek hem kalp kırmamış hem de verim almış oluruz bilmem anlatabiliyor muyum derdimi :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Sanırım konu anlaşılmıştır. Şunu söyleyebilirim ki bırakın bu gün olan yöneticileri, gelmiş geçmiş bütün maxicep yöneticilerin en önemli prensibi üyelere yardımcı olmaktır. Salih gibi adem gibi alperen abi gibi ve daha bir çok aklıma gelmeyen çok değerli yönetici arkadaşlarımız gibi.... Yönetim anlayışımızda birinci önceliğimiz her zaman üyelerimiz olmuştur. Çoğu zaman kızmışızdır, görüpte görmemezlikden bilipte bilmemezlikden geldiğimiz zamanlar çok olmuştur. İnsanız çünkü hepimiz kimse dört dörtlük değildir. Ama yöneticilerimiz eskiside yeniside dört dörtlük olmasada dört üçlüktür tıpkı siz üyelerimiz gibi. Birbirimize bakarken hatalarımızı görmek için büyüteçlerimizi takmak yerine, güneş gözlüklerimizi seçelim. Güneşe çıplak gözle bakmak zararlıdır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt