Sitede İlk Counter Strike [3D, Online] Son Sürüm (Devamli Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Sitede İlk Counter Strike [3D, Online] Son Sürüm (Devamli Güncel)
Sistem gereksinimleri: Android 2.0 +, ARMv6 +, OpenGL 1.0 +, 400 mhz + Oyun çevrimiçi oynanabilmektedir.Sürek spyware versiyonlar çıkmaktadır.Yeni versiyonlar çıktıkca burdan yayınlayacağım. Şuan OYUNUN en büyük yeniliği eksiği silah zaten alamıyorsunuz.Terrosit ler AK47 CT ler imkb m4a1 silahı Ile başlıyor. Oyun da bot yok şimdilik. Direk apk dosyasını kurmanız yeterli. Şuan ki en son çıkan Sürüm: . Ayşe sürümde; gizle butonu eklendi.Özel Haritalar yüklemesi yapıldı, var Olanlar geliştirildi Sürümün ÇIKIŞ Tarihi : 2012/03/04 Sürüm : 1.39 + zemoote (1.39a ) Tam isim : CS Portable Link: APK 20.57 MB

Lütfen Bir Teşekkürü Esirgemeyin İyi Eğlenceler ;)

R.A.M

R.A.M

Üye
Nasıl açıcaz ben direk tablete indirdim açamadım

R.A.M

R.A.M

Üye
Neden Çalışmadı Anlayamadım Bende Çalışıyor..
İndirdim tablete indirilenlerde gözükmüyor apk installerde gözükmüyor tabletin sistem özellikleri karşılıyor indirdiğm dosyayı bilinmiyor dedi akşam bir daha denerim.

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy Y açarmı bu oyunu...

alien97

alien97

Üye
:tşk:

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
S2'dede Denendi Açtı.İyi Eğlenceler ;)

devilspath

devilspath

Üye
Daha once paylasilmisti.. tskler yine de.. konu acmadan once forumda bi arama yaparsan daha iyi olur dostum...

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk: dust 2 bölümüde var mi içinde?

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Daha once paylasilmisti.. tskler yine de.. konu acmadan once forumda bi arama yaparsan daha iyi olur dostum...
Yanlışın Var Bu Sürüm Paylaşılmadı Dostum Bence Bakıp Öyle Yorum Yaparsan Sende İyi Olur ;)

----------Eklendi @ 14:56:28 ---------- Yazıldı @ 14:55:10 ----------

:tşk: dust 2 bölümüde var mi içinde?
Kardeşim Oyunla Aram Pek Yok O Kadarına Bakmadım Sadece Çalışıp Çalışmadığına Bakıyorum.

red-soldiers

red-soldiers

Üye
link ölü

cem2604

Üye
Link ölü yenilermisin

hayriçakmak

Üye
Link ölü yeniler misin

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

hayriçakmak

Üye
arkadaşım bir linki bile yenileyemessin basliga surekli güncel yazarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt