Sitede bugünkü değişimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.ozan

Üye
mobil de üst konu ile normal konular bir birine bitişik olmuş hiç hoş durmuyor

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
pc den girin profıller de cok gùzel olmuş. Açıkçası ben beğendim. Elıne sağlık Ozan kardeşim. :tebessüm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Aktiviteler bölümünü çok iyi düşünmüşsün ozan ama onu nası gizlicez profil gizliliği bölümüne Aktiviteleri Gizle şeklinde bir ekleme yapmalısın :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca profilde Beğenildi ve Beğeni Alındı yazıyor ikiside neredeyse aynı anlamı taşıyor :D
Beğendi - Beğenildi şeklinde olursa daha anlam ifade eder..

marist

marist

Üye
Aktiviteler bölümünü çok iyi düşünmüşsün ozan ama onu nası gizlicez profil gizliliği bölümüne Aktiviteleri Gizle şeklinde bir ekleme yapmalısın :oke:

- - - Eklendi - - -

ayrıca profilde Beğenildi ve Beğeni Alındı yazıyor ikiside neredeyse aynı anlamı taşıyor :D
Beğendi - Beğenildi şeklinde olursa daha anlam ifade eder..

aynı şey deqil dostum.
Beğendi < senin beğendikLerin.
Beğenildi < senin gönderilerini beğenenler oluyor. :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

aynı şey deqil dostum.
Beğendi < senin beğendikLerin.
Beğenildi < senin gönderilerini beğenenler oluyor. :oke:
mesajımı iyi okduğunu sanmıyorum :hmm
benne yazmışım bi daha bakarmısın

asigsasi

asigsasi

Üye
bence mobil sürüm kapatılsın

asigsasi

asigsasi

Üye
haksızmıyım kardeşim ? Kac gündür hic birsey beğenmıyor habire itiraz.

şu anki durumu sen beğeniyor musun yazdığım hangi mesaj yanlış ve benim gibi düşünen çok kişi vardır

- - - Eklendi - - -

haksızmıyım kardeşim ? Kac gündür hic birsey beğenmıyor habire itiraz.

- - - Eklendi - - -

insanlar özellikle de Ozan bu kadar uğraşıyorken senin demenle hıc bırsey olmuyor biraz ınsanlara saygın olsun sabretmelısın. Evet rahatsız oldum sakıncasımı var ?

rahatsız olduysan şikayet butonu var kardeş

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

şu anki durumu sen beğeniyor musun yazdığım hangi mesaj yanlış ve benim gibi düşünen çok kişi vardır

benim icin mobil olması bıze güzel. Görünümüne önem vermıyorum sorunu olan sensın ne beklıyorsun forum icın de chat yapmayımı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer ozan bey bu konuda rahatsız okuyorum derse daha bu konuda hiçbir mesaj yazmam

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sakin olun :) sürekli bi tartışma filan :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
benim icin mobil olması bıze güzel. Görünümüne önem vermıyorum sorunu olan sensın ne beklıyorsun forum icın de chat yapmayımı ?

chat yapmak istesem konu dışına giderim mobile light ta alıştık derken yavaş yavaş değişiyor farkındamı sın

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
eğer ozan bey bu konuda rahatsız okuyorum derse daha bu konuda hiçbir mesaj yazmam
insanlara karşı emri vaki yapıyorsun. Yapma kardeşim kötü birşey demıyorum sana bir şeyede olumlu gözden bak. Sana iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

chat yapmak istesem konu dışına giderim mobile light ta alıştık derken yavaş yavaş değişiyor farkındamı sın

daha güzel hale getirmek için uğraşılıyor. Farkındayım çok ta güzel bir mobil site olucak.

asigsasi

asigsasi

Üye
olumlu olanlar olumsuzlaşınca olumlu bakamıyorum

- - - Eklendi - - -

neyse biz birbirimizin kalbini kırmayalım burası büyük bir aile

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

hata yapıyorsun kardeşim zamanı ve modası gecince her tema yenilenir ve farklı ara yüzüyle daha güzel hale getirilir. Sadece biraz sabretmelisin. Tam oturum sağlandığında beğenilmezse dile getirirsinız gerekli düzenleme yapılır. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

neyse biz birbirimizin kalbini kırmayalım burası büyük bir aile

kalp kırmaya gerek yok aynen öyle kardeşim k.i.b :tebessüm: dediğim gibi sabır.

asigsasi

asigsasi

Üye
hata yapıyorsun kardeşim zamanı ve modası gecince her tema yenilenir ve farklı ara yüzüyle daha güzel hale getirilir. Sadece biraz sabretmelisin. Tam oturum sağlandığında beğenilmezse dile getirirsinız gerekli düzenleme yapılır. :tebessüm:

hadi senin dediğin gibi olsun ben 3 veya 4 senedir buradayım ve hep cepten giriyorum onun için ufak ayrıntılar bile gözüne geliyor söylemek zorunda kalıyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kalp kırmaya gerek yok aynen öyle kardeşim k.i.b :tebessüm: dediğim gibi sabır.

bir tane sabır yüzüğü alcam artık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt