Aktiviteler bölümünü çok iyi düşünmüşsün ozan ama onu nası gizlicez profil gizliliği bölümüne Aktiviteleri Gizle şeklinde bir ekleme yapmalısın
- - - Eklendi - - -
ayrıca profilde Beğenildi ve Beğeni Alındı yazıyor ikiside neredeyse aynı anlamı taşıyor
Beğendi - Beğenildi şeklinde olursa daha anlam ifade eder..

mesajımı iyi okduğunu sanmıyorum :hmm
aynı şey deqil dostum.
Beğendi < senin beğendikLerin.
Beğenildi < senin gönderilerini beğenenler oluyor.![]()
mesajımı iyi okduğunu sanmıyorum :hmm
benne yazmışım bi daha bakarmısın
evet yanlış okumuşum. K.b.bence mobil sürüm kapatılsın
bence sen artik birşeye itiraz etme.

bence sen artik birşeye itiraz etme.
çokmu rahatsız oldun kardeş
haksızmıyım kardeşim ? Kac gündür hic birsey beğenmıyor habire itiraz.
haksızmıyım kardeşim ? Kac gündür hic birsey beğenmıyor habire itiraz.
- - - Eklendi - - -
insanlar özellikle de Ozan bu kadar uğraşıyorken senin demenle hıc bırsey olmuyor biraz ınsanlara saygın olsun sabretmelısın. Evet rahatsız oldum sakıncasımı var ?
şu anki durumu sen beğeniyor musun yazdığım hangi mesaj yanlış ve benim gibi düşünen çok kişi vardır
benim icin mobil olması bıze güzel. Görünümüne önem vermıyorum sorunu olan sensın ne beklıyorsun forum icın de chat yapmayımı ?
insanlara karşı emri vaki yapıyorsun. Yapma kardeşim kötü birşey demıyorum sana bir şeyede olumlu gözden bak. Sana iyi forumlareğer ozan bey bu konuda rahatsız okuyorum derse daha bu konuda hiçbir mesaj yazmam
chat yapmak istesem konu dışına giderim mobile light ta alıştık derken yavaş yavaş değişiyor farkındamı sın
olumlu olanlar olumsuzlaşınca olumlu bakamıyorum

olumlu olanlar olumsuzlaşınca olumlu bakamıyorum
- - - Eklendi - - -
neyse biz birbirimizin kalbini kırmayalım burası büyük bir aile
dediğim gibi sabır.hata yapıyorsun kardeşim zamanı ve modası gecince her tema yenilenir ve farklı ara yüzüyle daha güzel hale getirilir. Sadece biraz sabretmelisin. Tam oturum sağlandığında beğenilmezse dile getirirsinız gerekli düzenleme yapılır.![]()
hata yapıyorsun kardeşim zamanı ve modası gecince her tema yenilenir ve farklı ara yüzüyle daha güzel hale getirilir. Sadece biraz sabretmelisin. Tam oturum sağlandığında beğenilmezse dile getirirsinız gerekli düzenleme yapılır.
- - - Eklendi - - -
kalp kırmaya gerek yok aynen öyle kardeşim k.i.bdediğim gibi sabır.