Sitede banlanma nedenine kısa açıklama ve üyelere veda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çileke%u015F

çileke%u015F

Üye
    Konu Sahibi
Sitede banlanma nedenine kısa açıklama ve üyelere veda...
Öncelikle selamün aleyküm

Üyeliği 5 ay öncesine dayanan üyeler az çok beni tanır nickim 1 haziran 2007 den bu yana > çileke$ < dir

Gelelim bu nickime maxicep ile tanıştığım 15 mayıs 2007 de aldığım ilk nickim ş harfi yerine çıkan harfler yüzünden 1 haziran 2007 den buyana hiç girmediğim ilk nickimdir yani fake nick değildir.

Dün kendi sitemde iken gelen bir pm ile maxide ban yediğimi öğrendim ve gerçekten doğruymuş.

Akşam ozan a bu mevzuyu en ince ayrıntısına kadar açıklayacağımı söyledim kısaca açıklık getirmekte fayda var çünkü açtığım konulardan hala faydalanan üyeler bulunmakta ve hakkımda olumsuz düşüncelere neden olacağından kendimce bu konu gereklidir.

1 temmuzda kendi sitemi açmama rağmen maxiye girmediğim gün sayısı üç günü geçmez

peki neden hala buradaydın? diyenlere cevabım
Açtığım konuları sahipsiz bırakmadım onca işin arasında maxiden gelen pm profil mesajı hatta yardım destek bölümünde de yardımcı olmaya çalıştım taki dün ban mevzusu olayına kadar

Peki süresiz ban nedeni neydi? diyenlere cevabım.

Bu sitede benden sonra üye olmasına rağmen benden çok daha fazla aktiflik sergilemiş bir üyenin açtığı sitesine üye olmam oda çok garip bir şekilde gelişti.
Ben o kişi ile maxide yönetimde de beraber çalıştığım arkadışımır kendisi
1 temmuzdan beri maxide bir çok şey değişmiş hala yönetimde olduğunu sandığım arkadaşım nedenini bilmediğim bilmeyide kendimde gerekli görmediğim bir nedenden banlanmış ben bunu o siteye üye olduktan sonra msn dahi siteye üye olunca eklediğim arkadaşımdan msnde konuşurken öğrendim.Hatta maxiye çok benzediğini bu şekilde hoş olmadığını kendince birşeyler yapmasını söyledim inanmayanlara msn konuşma kayıtlarını iletebilirim hatta pm mesajlarda durmakta.
Gelelelim dost site mevzusuna.

O siteye ilk üye olduğumda pm ile mesajlaşırken benim site açtığımı öğrendi ve bilmeden arkadaşı vasıtasıyla benim sitemle üye olmadan çevrimdışı olarak tanışmış dost sitelere ise ilk önce deneme amaçlı eklemiş çünkü onun sitesine üye olmadan önce dost sitelerde ekliydi daha sonra kaldırmıştı

pm ile hemen dost sitelere ekleyeceğini söyledi biz ise kodları bilmediğimiz için 10 gün sonra ekleyebildik yani kodları 5 ortaktan biri olan yeğenim ekledi.

Herşey bundan ibarettir

Peki şimdi ne olacak? diyenlere

Bu son mevzu beni maxiden tamamen kopardı
unutmadan benim bu nickle yada
> çileke$ < nickiyle siteye bundan sonra girişim olmayacak fake üyeliğim yada başka biri üzerinden girip aranızda dolaşacak değilim bunlar asla olmayacak.

Son sözlerim ve isteğim
Birçok kişinin eklediği dosyalardan faydalandım elimden geldiğince bende bişeyler ekledim
> çileke$ < nickindeki banı kaldırmanızı yönetimde söz sahibi olan birinden istiyorum tekrar maxide olmayacağım için bir sorun olmaz sanırım onca emeğimizin karşılığı küçük bir istek

Bütün herkese hakkım helal olsun (Ozan hariç)
Sizlerde helal edersiniz inşallah.
Hoşcakalın:)
 
Ozan

Ozan

Admin
Bu açıkladıkların hiçbir gerçeği değiştirmez, bize düşman kesilen bize kötülük düşünen kişilerin sitesinde dost site oluyorsun, onların sitesinde mesajlar yazıyorsun onla yakından arkadaşsın buraya gelmiş ak kaşık olmaya çalışıyorsun.

Sonucta herşeye sen müdehale edebilirdin ister 10 ortak ol ister 30 ortak ol.

Kopyacı adi insanların sitelerinde dolaştığına göre, maxicep.com a bir saygın kalmamış demektir dolayısı ile banlandın. Maxicep de yaptıgın herşey çok güzeldi minnettarız emeğe asla saygısızlık yapmam çünkü en iyi ben bilirim emek dediğin şeyi ve o yüzden emeğe saygısızlıkta herşeyi silebilirim, karşımdaki akrabamda olsa farketmez.

Senin yaptığın emek vermek tamam ama emeğe saygısızlık tahammul edilemez durumdadır. Emeğe saygısızlık ise, maxicep.com a kötülük düşünen, adeta anti-maxicep olmuş bir kesim le arkadaş olup işbirliği içinde öyle yada böyle bulunuyor olman. Dolayısı ile maxicep.com un tahammul edemeyeceği şey, ona karşı olanlarla itilaf etmektir.

Daha net açıklama olamaz, anlamadıysanız tekrar okursunuz.

Konu yoruma açık değildir

Sevgiler..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt