Sitede Atılan Son MSj'Lar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
    Konu Sahibi
Sitede Atılan Son MSj'Lar ?
Merhaba ÖnceLikLe Site Çok iyi Ve Başarılı...

Önerim ise Sitede Çok Msj Atılıyor ve Ve Bazan Hanqi Konuya nerde ne yazdıqımı Bulamaz oLuyorum =)

Konumu Kaybediyorum Ve Bu yüzden Forum'un üStüne Son Atılan 10 Veya 15 Msj uyqulamasını Yapsanız Hoş

oLmaz Mı? Smf Şeklinde'ki qibi Son MSj'lar...

Teşekkürler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesaj yazdığınız konuyu takip etmek için konuya abone olabilirsiniz. Ya da dediğinize benzer bir özellik olarak profilinizin istatistikler kısmındaki 'tüm mesajlarımı göster' özelliğini kullanabilirsiniz.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
forumun ana sayfasında zaten son atılan mesajlar diye bir kısım var :hmmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaş kendi yazdığı son mesajlardan bahsediyor olmalı.

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
    Konu Sahibi

Bu Tarzda Bişi Demek iStemiştim Forumda Atılan 10 Veya 15 msj Yani TOP10 Şekli.

Aziz™

Aziz™

Üye
evet ama kendi mesajların için diyorsan zaten kendi profilinde ne olup bitiğini görebiliyorsun.başka konulara yazdığın mesajlar için diyorsan onlarada abone olarak son gelişmelere bakabilirsin..
sitenin en üstünde yazılan son mesajlar yada açılan en son konular diye butonlar var.onlardanda bazı şeyleri takip edebilirsin..zaten senin mesaj yazdığın konular diğer konulardan ayırt edilebiliyor.çünkü senin mesaj yazdığın konunun yanındaki mektup resmi turuncu renk oluyor.yazmadıklarınsa beyaz renkli kalıyor.buda hangi konulara mesaj yazdığını hemen gösterir hale getiriyor..yukarıda verdiğin top 10 gibi son mesaj listesi sadece kalabalık oluşturur.pek hoş olmaz yahu..:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
kendi profilinde kendi mesajlarını görebilirsin

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
    Konu Sahibi
TeşekkürLer iLqi Ve biLqi iÇin ;)

Ozan

Ozan

Admin
Forum genelinde son atılan mesajları ana sayfamızdaki sağ bloktan takip edebiliyorsunuz. Kendi son mesaj attıgınız konuları da Profiliniz linkinden yine takip edebiliyorsunuz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt