site yle ilgili bi önerım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
site yle ilgili bi önerım var
sayın modlar sitede bazı ıstek konuları acılıyor veya sorun konuları acılıyor...bunlar hallolmasına ragmen (yanı konuyu acan kişi istediğine ulasmasına ragmen)konuya ne bi kilit konuluyor nede çöpe atılıyor..hadı çöpe atılmasını gecelım belkı baska uyelerde faydalanır ama en azından bı klilit konulsa..forum düzeni acısından söledım..saygılarla arkadaslar

Ozan

Ozan

Admin
Daha sonra eklenecek birşeyler mutlaka vardır ..

Durumundan dolayı kilit vuramıyoruz, başından vurmadık simdi vursak da bir esprisi olmaz eski konuların hepsini kilitlemek de ne derece dogru olur bilmiyorum sorgu ile, çünkü çok yararlı konular da var eski olup da.

Bunu da düşünücez yönetimde tesekkurler

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
saol hocam acıklaman ıcın sende haklısın ne diyim:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
mesela başka üyelerde bişeyler eklemek isteyecek şimdi.
kilitlenmiş olsa yazamazdık :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Güncelliğini koruyan konular var üzerinden 1 yılda geçse 2 yılda geçse cevap atılabilir. Dolayısıyla mesajlara kilit vurulması yanlış bir düşünce olur.

İlk açıldığımız zamanlarda uygulamıştık bunu olumsuz oluyor. Böyle daha iyidir. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Anlamsız sekilde, saçma yada artık o konuya gerekli olmayan mesejla hortlatılan konulardan, en son mesajı silmek yeterli oluyor yine eski yerine gidiyor zaten

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
Anlamsız sekilde, saçma yada artık o konuya gerekli olmayan mesejla hortlatılan konulardan, en son mesajı silmek yeterli oluyor yine eski yerine gidiyor zaten
bu uygulamayı bılmıyordum hocam acıklama ıcın saol...umarım ne demek ıstedıgımı anlamıssınızdır..sevgi ve saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt