site yapıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

ayti olarak değistircem logoyuda vaktim yok bilgisayara giremiyorum

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
yarin 10 saat web tasarm var yine
ben yataym yarin hallederim onu
size keyifli forumlar

Invoke

Üye
haydi iyi geceler =P

BLasTeaR

Üye

az kaldı alan adı alıcam ama ne olsun bilmiyorum işin ucunda boşuna apra vermiş olmak istemiyorum :/

Koskoca firma senin site açacağını duyunca hemen konunun üzerinde kampanya yapmış hemde %50 indirimli, Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun?

Tepkiler: Invoke

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

Koskoca firma senin site açacağını duyunca hemen konunun üzerinde kampanya yapmış hemde %50 indirimli, Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun?

hahaha ben goremiyorum ki ya
yıl başına şu siteyi hazırlayarak gircem

ama ne üstüne olsun bilemedim
önerilerinizi söylemekten çekinmeyin
mesela ne tür sitelerde gezersiniz hangi siteler daha çok raabet görür ve tutulur
Kurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işe

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Kurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işe
önerin için teşekkürler ama deniycem sonuçta bunun üstüne okuyorum en fazla 50 liram gider oda tecrübe kazanmış olurum

teşekkür ederim
de bilgili birisi beni ciddiye almiyo yani oyle biride bulamadm tek başıma yapicam insallah biseyler
Arkadaşım zaten bir iş yapmaya kalksan bilgili kimse bulamamasın. Bulduklarında peltek peltek bilenlerdir.

Tepkiler: UpOneTR

0MG90

Üye
Hort
Mesajlara bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...