site reklam kısa yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
site reklam kısa yolu
arkadaşlar bugün oturdum sitedeki programlara konulara yabancı kişilerin kolayca ulaşabilceği basit bir sayfa hazırladım sitenin çok güzel reklamını yapacğını zannediyorum şimdi bunu pdf yapma denemeleri yapıyorum

son versiyon: 1.1

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
Şu an baktım güzel bir çalışma taslak olarak kabul edebiliriz yada benim şu an bulunduğum bilgisayarda öyle görünüyor akşam tekrar incelerim. Bazı resimler çıkmamış ve sayfa düzeni tam oturmamış arada çok fazla satır atlamalar vs görünüyor bende bunları düzenlersek bir pdf hale getirip iyi bir kitap yaparız hatta mail olarak tanıtabiliriz de fakat linkler özellikle çok güzel olmuş tek tek belirtmen çok güzel eline sağlık

Geliştirdikçe daha da güzel olacaktır

UndeRqRo.uNd

Üye
vay süper ,eklentine grafiklerini de eklersen tam olarak görünür sanırsam.
ayrıca boşluk var azaltalım, tek sayfada bütün içerik yerine hazır template de kullanılabilir ama biraz kastırır :)

böyle bir sayfayı sitemizde de yayınlayabilirz .
maxicep.com/hizli_linkler.php şeklinde :spr

ayrıca pdf olarak baştan yapman gerekmiyor ,html olarak hazırlayıp Adobe'nin bir uygulaması vardı onunla pdf yapabiliyordun.

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
sağo dostum o araları boşluklu bırakmamın sebebi ana tablodan markaya tıkladığında direkt geliyor olması böylece markalar birbirine karışmaz diye düşündüm

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
çok güzel olmuş

ua_yako

ua_yako

Üye
guseLmis gerçekten .

shaggy77

shaggy77

Üye
eline sağlık

ouSahin

ouSahin

Üye
eline saglık gerçekten qüzel çalışma

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel çalişma Emeğe Saygi

chadashh

chadashh

Üye
çalışmalarının dewamı site için çok önemlii ;)

UndeRqRo.uNd

Üye
Buna ek olarak foruma entegre olacak güzel bi script yakaladım.
Haber sitelerindeki gibi sayılarla numaralandırılmış haberleri sırayla yürütüyordu, bu şekilde önemli bilgiler,kısayollar, duyurular çok rahat gösterilebilir. Özellikle anasayfa için müthiş olur.

teknofan

Üye
teşekkür

bur123

Üye
Allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt