Site Kuruyorum .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site Kuruyorum .)
arkadaşlar .com alan adlı site kurcam sizce site ne ile ilgili olsun ? sitenin konusu ne olsun ? teknoloji sitesi felan olabilir aslında.
fikirlerinizi eksik etmeyin
 
Yerinde olsam parayı basar upload sitesi açardım, parayı kırardım..
 

brqsalvo

Üye
adminlerle konuş ortak bi iş yapın
 

pelın_

hayırlı olsun
 
bence bunu bize değil kendine sorman lazımHedef kitleni seçmen lazım ilk önce.Ve istediğin sey paramı yoksa adın mı olsun istiyorsun.?
 
Milletin İlgisini Çekecek Şeyleri Yayımlayan bi site yap mesela Oyun bölümü ekleyip wolfteam,metin2,cs felan bunları seven çok kişi var bedava net yollarını koyabilirsin milletin ilgisini çeken şeyleri konu al
 
yorumlarınız için teşekkürler. fikirlerinizi eksik etmezseniz sevinirim. ilk başta alan adı için para yatırmıcam yani .com yapmıcam. ilgi görürse .com a çeviririm. tabi bi sorun çıkmaz ise...

----------Eklendi @ 23:36:21 ---------- Yazıldı @ 23:31:52 ----------

mesela oyun incelemeleri(oyun indirme,oyun hileleri vs..) ,telefon incelemeleri ,bilgisayar incelemeleri gibi sitemi olsun ? ilk başta forum kurmak istiyodum ama daha sonra bir çok forum siteleri olduğu için ilgi görmez diye vazgeçtim.
 

EroL

Emekli Yönetici
Öncelikle bu düşünce yapısını kafandan silmen lazım. "site açacam imkanım var ama ne açsam" tarzında bu işe girenler 1 ay sonra bu işten bıkarlar. Sende bir heves görüyorum, benim 5 yıl önceki halim gibisin o yüzden sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. İster tecrübe deyip dinle, istersen kulak ardı et sana kalmış.

Öncelikle bu işe dört kolla sarılırsan, hayatını idame ettirecek kadar parayı sitenden kazanabileceğini sana söylemek istiyorum. Webmaster'lık yapan herkes bu işe para için devam ediyor, bunu kimse inkar edemez. Eğer bu alanda başarıya ulaşmak istiyorsan ne sitesi açsam acaba ? diye düşünmekten vazgeçip, internette ne eksik acaba ? kullanıcıların isteklerine yanıt verecek nasıl bir boşluk var ? diye düşünmeye başlamalısın. Onlarca teknoloji sitesi var, Onlarca güvenilir telefon inceleme sitesi var, bilgisayar incelemesi yapsan nasıl güncel tutabilrsin siteni ? tutamazsın. Bu yüzden yeni mecralara kayman gerekli. Yerine oturmuş siteler arasında senin yeni açtığın sitenin sivrilmesi çok zor. Sana önerim bir tablet pc sitesi açman. Yeni çıkan tabletlerin özellikleri, detayları hakkında sitende güncel olarak yer ver. Başlarda işler umduğun gibi gitmeyecek, ziyaretçilerin 5-10 kişi olacak ama bu senin moralini bozamasın. 1-2 yıl süreyle güncel ve özgün olarak sitene içerik girdiğin taktirde sende ne olduğu anlamadan yükselişe geçmeye başlayacaksın. Bu noktada önemli olan şey sabır. Çok yüzeysel olarak anlattım, senin bu yoruma gösterdiğin tepkiye göre sana detaylı olarak yardım ederim vaktim oldukça.
 
Tepkiler: technoshark ve Praetor

yorumun için çok teşekkürler, gerçekten çok faydalı yazı oldu.. tablet pc ile ilgili site fikri güzel hemde sadece tablet üzerine açılan site sayısı çok az olduğu için site ilgi görecektir.
 

Lina_TR

Üye
maxicep.com/uyeler/uye-563126/erol/
kullanıcının yorumunu yeterli gördüm ve teşekkür ettim ¿
 
eğer internetten para kazanmak istiyorsan belırlı mıktarda para yatırman gerekıyor bu işe .ancak yatırdıgı parayı kaybetmen cok kolay olabılır .bende dusunuyordum bu tıp sıtelerı ne acsam fılan dıye.

**en ıyısı e-ticaret siteleri .siteleri kurmak kolay ne satacagını bulursan ve eger sattıgın seyler pıyasanın altında az karla satarsan guzel ısler olabılır.ama cooookkk ilgi isteyen işler bunlar sureklı guncel olmalı sıten..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...