yat evde rahat ...tıyomu bize ne açan açmışYerinde olsam parayı basar upload sitesi açardım, parayı kırardım..

Öncelikle bu düşünce yapısını kafandan silmen lazım. "site açacam imkanım var ama ne açsam" tarzında bu işe girenler 1 ay sonra bu işten bıkarlar. Sende bir heves görüyorum, benim 5 yıl önceki halim gibisin o yüzden sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. İster tecrübe deyip dinle, istersen kulak ardı et sana kalmış.Öncelikle bu düşünce yapısını kafandan silmen lazım. "site açacam imkanım var ama ne açsam" tarzında bu işe girenler 1 ay sonra bu işten bıkarlar. Sende bir heves görüyorum, benim 5 yıl önceki halim gibisin o yüzden sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. İster tecrübe deyip dinle, istersen kulak ardı et sana kalmış.
Öncelikle bu işe dört kolla sarılırsan, hayatını idame ettirecek kadar parayı sitenden kazanabileceğini sana söylemek istiyorum. Webmaster'lık yapan herkes bu işe para için devam ediyor, bunu kimse inkar edemez. Eğer bu alanda başarıya ulaşmak istiyorsan ne sitesi açsam acaba ? diye düşünmekten vazgeçip, internette ne eksik acaba ? kullanıcıların isteklerine yanıt verecek nasıl bir boşluk var ? diye düşünmeye başlamalısın. Onlarca teknoloji sitesi var, Onlarca güvenilir telefon inceleme sitesi var, bilgisayar incelemesi yapsan nasıl güncel tutabilrsin siteni ? tutamazsın. Bu yüzden yeni mecralara kayman gerekli. Yerine oturmuş siteler arasında senin yeni açtığın sitenin sivrilmesi çok zor. Sana önerim bir tablet pc sitesi açman. Yeni çıkan tabletlerin özellikleri, detayları hakkında sitende güncel olarak yer ver. Başlarda işler umduğun gibi gitmeyecek, ziyaretçilerin 5-10 kişi olacak ama bu senin moralini bozamasın. 1-2 yıl süreyle güncel ve özgün olarak sitene içerik girdiğin taktirde sende ne olduğu anlamadan yükselişe geçmeye başlayacaksın. Bu noktada önemli olan şey sabır. Çok yüzeysel olarak anlattım, senin bu yoruma gösterdiğin tepkiye göre sana detaylı olarak yardım ederim vaktim oldukça.
teşekkürler Erol