Site Koordinatörü ve Ekipleri

Bu Öneri Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Site Koordinatörü ve Ekipleri
Bölümleri Canlı Tutmak Adına Çok Güzel Bir Fikirim Var...
Örnek ile Açıklamak Daha Kolay Olacağından Size Hemen Örnek İle Açıklayayım;

Spor Gündemi

Bölümümüze Bir Koordinatör Bulacağız
Koordinatör Aşşağıda ki Başlıklar Altında Konu Açıp Bir 4 er Kişilik Bir Ekip Oluşturacak...
İddaa
Futbol
2010 Afrika Dünya Kupası Özel
Basketbol
Motor Sporları
Diğer Spor Dalları
4 Kişilik Ekipin Başında Bir Başkan Olacak...
Ekip Elemanları Sorumlu Olukları Bölümde Güne En Az 10 Konu Açmak Zorunda Olacak...
Günde 10 Konu Açmayan Ekip Elemanı Ekipten Çıkartılacak ve Yenisi Alınacak(1 Haftalık Değerlendirme Sonucu)...
Ekip Başkanı Haftada 1 Defa Bölümün Koordinatörüne Rapor Verecek ve Gerekli Gördüğü Kişileri Gruptan Çıkartabilecek...
Koordinatörün Sahip Olabileceği Yetkiler(Sadece Kendi Bölümünde)
-Konu Sabitleme
-Konu Silme
-Konu Kitleyebilme

Ekip Başkanının Sahip Olabileceği Yetkiler(Sadece Kendi Bölümünde)
-Konu Kitleyebilme

Koordinatörün Rütbesi Moderatörden Küçük Normal Üyeden Büyük Sayılacak...
Bu Fikir Sayesinde Üyeler Daha Aktif Olacak ve Form Daha Canlı Olacak...

Yıl Sonunda Yapacağımız Yarışma ile En İyi Ekibe ve En İyi Koordinatöre 10TL Bakiye Hediye Verilebilir...

Bu Önerime Ne Diyorsunuz?

Aziz™

Üye
ohoo ölme eşeğim ölme meselesi gibi..
öneri için sağolda alt tarafı burası bir forum bu kadar şeye gerek varmı bilemiyorum..

Konu Sahibi
Aziz™;2541299' Alıntı:
öneri için sağolda alt tarafı burası bir forum bu kadar şeye gerek varmı bilemiyorum..

Bölümler Daha Aktif Kalır ve Site Yönetimi Rahatlar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ne ekibi ne başkanı yahu
Çok meşekatli ve uygulaması güç/gereksiz uygulama olur

Revengeful

Emekli Yönetici
Aziz™;2541299' Alıntı:
Sıradan bir forum değil ama

Aziz™

Üye
kimsenin işinden şikayetçi olduğunu düşünmüyorum yani önerin biraz mantıksız sonuçta rapor verecekmiş zorunlu konu açmaymış bilmem neymiş bu kadar şeye gerek yok..

--------------- Ekleme ---------------

Sıradan bir forum değil ama

sıradan bir forum değil ama böyle dandik uygulamalar için müsait bir forumda değil..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hatta ben açayım şimdi 3-5 konu ne var ki

Atakan

Üye
Hiç gerek yok böyle bir şeye. Ama spor bölümüne bir yönetici şart.

Dawn

Emekli Yönetici
aslında güzel düşünce sistem olarak güzel işler olması gereken bir durum yanlız su varki bu dedigini forum siteleri için biraz zor böyle bir uygulamaya geçebilmemiz için 1,2 milyonb aktif uye ve tanıdıgımız güvendigimiz bir cok kişi gerekecek her önune gelene yetki verilmesi biraz sakıncalı olabilir aslında bu anlattıgın sistem buyuk şirketlerde ve buyuk otellerde var müdür fmb müdür sef ve ekibi burda olabilir ama ancak önumuzdeki yıllarda 3.4 yıl sonra olablir

Neverex

Üye
Bence de hiç gereği yok.Zor olur yahu.En iyisi bu şekliyle kalması bence.

JayJayyy

Üye
şakamısın sen ya.sen bunları gerçekten ciddi olarak mı yazdın

Εthnic

Üye
sadece zorunluluk oldugu icin acilacak onca konunun okunulabilirligi ne kadar olacak hic dusundunmu...???

Konu Sahibi
sadece zorunluluk oldugu icin acilacak onca konunun okunulabilirligi ne kadar olacak hic dusundunmu...???

Seni ilgilendirmez benim ne düşünüp düşünmediğim sadee kendi işine bak oyunu kullan fikrini beyan etmiyorsan çek git senin gibi işgüzarlar ile işim yok benim terbiyeni takın....
Sırf beğenmediğin fikir diye aşağılamana gerek yok....
İnsanlar beğenmediklerini belli etmiş insanca yazı ile
sen insan olmadığını aşağılayıcı yazı yazarak belli etmişsin

Neverex

Üye

Dostum sinirlerine hakim ol.Gereksiz bir tartışma.Herkes beğenir ya da beğenmez.Ayrıca bu yarışmayı beğenmemeleri kıskançlıktan başka bir şey değildir.Beğenmeyen yorum bile yazmaz öyle değil mi?Takma böyle yorumları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...