Site hakkında öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byfiravun

byfiravun

Üye
    Konu Sahibi
Site hakkında öneri
Şimdiye kadar gezdigim forum sitelerin en iyilerinden bi tanesi diyebılırım

yalnız bi kac ayrıntı gozden kacmıs bunu vurgulama istedim

Sitede aşırı derece cod yuklenmesı var bu da sitenın yavaşlanmasina sebeb oluyor gereksız kodları temizlersenız site hızlanır be kullanıcılar rahat rahat sitede gezebilir.

Not: Site görsel ve içerik olarak cok basarılırı.:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
site gayet hizli sorn sizde sanrim :allalla:

byfiravun

byfiravun

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti hızlı olanda sorun yok tabikide,yalnız sitede cod fazla buda siteyi kasıyos :evet:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cod nedir :) aayriac bnce sitenin hizi iyi yani bende iyi google gbi cat die giriyor :oke:

byfiravun

byfiravun

Üye
    Konu Sahibi
site yapımı cod ile yapılır.....dedigim gibi neti hızlı olan anlamaz ardakı farkı :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
site zaten şu an geliştirme aşamasında, düzenlemeler bittiğinde sorun kalmıyıcak diye düşünüyorum..:)

• Beğen
Tepkiler: join_23
'Patron

'Patron

Üye
gerçekten yavaş site :allalla:

serecans

serecans

Üye
bence cok hizli bide cepten giriyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Site gayet hızlı bende. Net hızı da çok fazla değil. :hmmm Kod yüklemesi çok evet, ama sunucu özellikleri bunu örtbas ediyor. Geriye bilgisayarınızın durumu kalmış, net hızından ziyade.

Ha, o kodlar da gereksiz değil arkadaşlar. Sitede çok özellik var, özellikle üyelerin faydasına olan. O yüzden kaldırma gibi durum sözkonusu değil.

CLASSSONIC

CLASSSONIC

Üye
yani böylesi büyük bir sitede o kadar da olacak kardeşim katılıyorum son derece hızlı kod azaltılması sitenin bir tarafından çalma anlamına gelir ama bence görsellik biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum özellikle telefon kullanıcıları için görsellik çok geride ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tasarım yaptırılıyor zaten güzel kardeşim. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Kod olarak oldukça optimize bir durumda sitemiz ancak bahsettiginiz olgu sanırım javascript fazlalığı. Bu da böyle aktif bir sitede gerek reklamlardan, gerekse üyelerin kullanımını kolaylaştırabilecek fonksiyonlar açısından normal diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: join_23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt