Kobra_FighterTR Üye Ozan' Alıntı: Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı. Genişletmek için tıkla ... Bende halâ reklam var abi
Ozan' Alıntı: Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı. Genişletmek için tıkla ... Bende halâ reklam var abi
Ozan Admin Kelime reklam var sadece onun dışında reklamlarımızı kaldırdık üye girişi yapmış olanlara .
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap ben 96 kpbs hızla bağlanıyorum hiç sorun yok hemde mozilla kullanıyorum
Burak Üye ChavRash' Alıntı: Mobil siteye reklam eklenir mi bilmem, ama bugünkü yavaşlık tamamen kontrolümüz dışında gelişti ve şu anda site bende çok hızlı durumda. Tarayıcıdan kaynaklı yavaşlık dışında, yavaşlık yaşayan arkadaşlarımız olur ve bize bildirirlerse seviniriz. Genişletmek için tıkla ... aman diyeyim abi mobil siteye reklam girmesin Ozan' Alıntı: Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı. Genişletmek için tıkla ... ©The_Gespenst©' Alıntı: Bende halâ reklam var abi Genişletmek için tıkla ... aynen bendede halen reklamlar duruyor
ChavRash' Alıntı: Mobil siteye reklam eklenir mi bilmem, ama bugünkü yavaşlık tamamen kontrolümüz dışında gelişti ve şu anda site bende çok hızlı durumda. Tarayıcıdan kaynaklı yavaşlık dışında, yavaşlık yaşayan arkadaşlarımız olur ve bize bildirirlerse seviniriz. Genişletmek için tıkla ... aman diyeyim abi mobil siteye reklam girmesin Ozan' Alıntı: Ayrıca üyelerde reklamları kaldırdık, bu da siteyi oldukça kararlı yaptı. Genişletmek için tıkla ... ©The_Gespenst©' Alıntı: Bende halâ reklam var abi Genişletmek için tıkla ... aynen bendede halen reklamlar duruyor