Site çok kasıyor yardımm !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Site çok kasıyor yardımm !!!!
Bilgisayarımın 3gb rami 2.17 ghz çift çekirdekli işlemcisi 256 mb nvidia g-force 8400 ekran kartı var (ekran kartı gereksiz ama n'olur n'olmaz) internet wireless ağı üzerinden 3-4 diş çekiyor Google Chrome un en son sürümünü kullanıyorum ama bir sayfayı açarken en az 3-4 dakika bekliyor LÜTFEN YARDIM !!

futbol123

futbol123

Üye
bilgisayarınızı kastırıcak hiçbir neden yok.İnternette sorun vardır.
virüs taraması yapın

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim :tşk:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
şu an comodo ile taratıyorum zaten bnde avast setup var comodo çözüm bulamazsa deneyeceğim

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
birader opera kullan ne kasma ne bişey

SHS

SHS

Üye
bende de kastırıyordu bide flash hatası veriyordu, eklentiyi devre dışı bıraktım, normale döndü :oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
1 saat 10 dakikadır tarama devam ediyor :(

----------Eklendi @ 15:16:50 ---------- Yazıldı @ 15:12:54 ----------

belle tarayıcısı bilgisayardan daha hızlı giriyor :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de herhangi bir kasma yok ...
Opera dan , mozilladan ve int ex8 den de giriyorum herhangi bir problem yok . Gayet hızlı ...:oke:

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
aynn bendede bu arkadaş gibi kasma demeyelimde pc düzgün çalışıyor fakat internet bi sayfaya girerken örn(face) gibi biraz beklıyorum internetim:(ttnet) acaba bundan dolayımı oluyor anlayamadım interneti 3 kişi kullaıyoruz fakat diğer 2 kii olmayıncada aynı sorun nedir acaba ?

Consul9

Consul9

Üye
Diğerlerinde sıkıntı var mı ?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
benim diğer sitelerde problem yok hatta bu sitenin normal kısmında da sıkıntı yok sadece forum kısmında var c5 03 ümle bilgisayar görünümünde bilgisayarla hemen aynı hızda giriyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kurup burdan videodan da bakıp kaldır ve kayıt defterini de tamizlersin videoda anlatılıyor.Sonrasında kullanmak istiyorsan tekrar kur. Ayrıca firefox u da kaldır ve son sürümü kur. i yükle temizlik yap ve kayıt defterini temizle. adobe flash ın her iki sürümünüde indir ve yükle. umarım düzelir.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yarın bilgisayarı açtığımda deneyeceğim

MrExpert

MrExpert

Üye
arkadaşım benim laptop aynı sorunu yapıyodu hemde 1 aylık makinede sorun java&adope ve benzeri eklentileri tamam laman gerekir bunları yaptıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt