Sistemim Nasıl ?

deepmano

Üye
Bilgisayarının özellikleri gayet iyi.Ama casper markası kötü

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
casper kötü bir markamı ? ordan burdan duyma laflarla casperi kötülüyorsunuz kullandınız mı casper i de kötü diyorsunuz ? bence kullanmadan kötülemek hiç adil değil. yaklaşık 1,5 ay oldu hiç sorun yok. bu arada gtx560 ne kadar fiyatı ? ankarada oturuyorum teknosa vatan mediamarkt gold bu gibi mağazalar var en ucuzu hangisindedir yaklaşık fiiyatı nedir ?

şimdi sende casper kullanıyorsun diye fanatiklik yapmana gerek yok
casper kullandım tabiki. kuzenin pc casper. arkadaşın pc casper komşunun pc casper....
senin pc daha yeni 1.5 ay hiç bişey. varsa bir durum 9-15 ay civarı çıkar kullanıma bağlı olarak
casperın bu rezil durumu tescillenmiş bir durum. hangi foruma gidersen git. PC ustası bu işi bilen kişilerden hiç biri casper önermez

Polymath

Üye

ARkadaşta casper var daha alalı 10 ay olmuş. Laptopun üzerinde ısınmayan nokta yok.. Üstelik fanı titreşim yapıyordu bilgisayarda

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi

ARkadaşta casper var daha alalı 10 ay olmuş. Laptopun üzerinde ısınmayan nokta yok.. Üstelik fanı titreşim yapıyordu bilgisayarda
benim pc masaustu . amcam da laptop casper var 3 senedir kullanıyo sorun yok daha 1 kere servise goturmus oda format attırmaya