sistem modifikasyon bölümünede grup kurulması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
sistem modifikasyon bölümünede grup kurulması
öncelikle merhaba:)bilenler bilir MaxiPDA grubumuz var ve türkçe uygulamalarla siteye büyük ölçüde destekleri oluyor.bu grup gibi sistem modifikasyon kategorisinde gerçekten çok iyi iş çıkaran arkadaşlarımız var.benim düşüncem şu : tıpkı MaxiPDA'ya ait bir kategori olduğu gibi sistem modifikasyonada uygun bir kategori oluşturulsun.yanılmıyorsam bununla ilgili bir konu vardı sistem modifikasyon kategorilere ayrılsın falan diye..işte hem bu sebeple olsun hemde modifikasyon bölümü gerçekten tutulmaya başlandı son dönemlerde ve çok büyük emek veriliyor.yönetimin bir süre izleyeceği ve belirlediği kişilere de bir grup kurulması taraftarıyım tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış olur bilemem ama benim düşüncem bu yönde:)

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Aziz™;3224390' Alıntı:
öncelikle merhaba:)bilenler bilir MaxiPDA grubumuz var ve türkçe uygulamalarla siteye büyük ölçüde destekleri oluyor.bu grup gibi sistem modifikasyon kategorisinde gerçekten çok iyi iş çıkaran arkadaşlarımız var.benim düşüncem şu : tıpkı MaxiPDA'ya ait bir kategori olduğu gibi sistem modifikasyonada uygun bir kategori oluşturulsun.yanılmıyorsam bununla ilgili bir konu vardı sistem modifikasyon kategorilere ayrılsın falan diye..işte hem bu sebeple olsun hemde modifikasyon bölümü gerçekten tutulmaya başlandı son dönemlerde ve çok büyük emek veriliyor.yönetimin bir süre izleyeceği ve belirlediği kişilere de bir grup kurulması taraftarıyım tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış olur bilemem ama benim düşüncem bu yönde:)
olabilir belki fena fikir değil. eğer ilgi görürse ben gruba katkı yapmak için katılmaya gönüllüyüm..

Aziz™

Aziz™

Üye
bence güzel olur,çok iyi iş çıkaran arkadaşlarımız var:)

Perfect!

Üye
güzel olur bence

Aziz™

Aziz™

Üye
güzel olurda bakan kimse olmadıki:hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Aslında bakıyorum ve uzun zamandır da aklımda, daha önce de açılmıstı alt bölümlendirmesi ile alakalı.

Alt kategorilere ayırmayı düşünüyorum da ben çok detaylı sistem modifiyesinden anlamadıgım için, alt forumlar konusunda bir örnek taslak kategorilendirme yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız birlikte alt bölümlendirelim ..

Aziz™

Aziz™

Üye
ama önce bunu kategorilendirirken bu işten çok iyi anlayan ve sizinde onayınızdan geçecek yetkililerinde olması gerekiyor fikrindeyim.tıpkı MaxiPDA kategorisi ve ondan sorumlu yetkililerin oraya paylaşım yapması gibi bir durum olması çok daha mantıklı geliyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aslında bu işle uğraşan arkadaşlarımızın fikirleri bizi sonuca daha kolay götürür. Biz grubu kurarız, bölümü açarız ancak uğraşabilecek arkadaşlar vakit ayıramayacağız derse anlamı olmaz diye düşünüyorum. :hmmm

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Bende... Gönüllüyüm.....

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Bence iyi olur

Aziz™

Aziz™

Üye
Aslında bu işle uğraşan arkadaşlarımızın fikirleri bizi sonuca daha kolay götürür. Biz grubu kurarız, bölümü açarız ancak uğraşabilecek arkadaşlar vakit ayıramayacağız derse anlamı olmaz diye düşünüyorum. :hmmm
vakit ayıramayız diyeceklerini sanmıyorum.çünkü sistem modifikasyon bölümü gerçekten çok aktif.peşpeşe yeni fw'ler çıkarılıyor.hatta en aktif kategori olabilir ki çünkü piyasada nokia s60v5 çılgınlığı iyice yayılıyor ve buda fw isteklerini çoğaltıyor:)

Aziz™

Aziz™

Üye
hatta şöyle kaba bir taslak hazırladım

Ekli dosyalar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kimseden ses çıkmadı daha :)

Ozan

Ozan

Admin
Henüz taslaklar üzerinde düşünüyoruz net bir taslak çıkmadı tabi Aziz in önerisi için tesekkurler baska önerileri de dinlemeye açığız.

Aziz™

Aziz™

Üye
tamam şimdi kategori konusunda hemfikir olduk.Ozan mesela bu kurulacak grubun yönetiminden sorumlu grubu olurmu yoksa bizim symbian kategorisindeki moderatörlermi sorumlu olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...