Sistem Koruma Hatası artık bıktım

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Koruma Hatası artık bıktım

Sistem geri yüklemeyi açarken de kaparken de ilk birinci hata sonra hemen ikincisi çıkıyor sorun nerede?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen?

bayon

Üye
ya windowsun kendi programlarında ki hataları güncelleme ile giderebilirsin belki tüm güncellemelerini yap öyle dene oda olmadı harici sistem yedekleme programları kullanacaksin malesef

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
tüm güncellemeler yüklü yani en azından windowsun driver olarak ta eksik olma ihtimali çok az ancak orda 0 bayt yazıyor da 1 ayın sonunda 4 gb falan oluyor hata veriyor ama çalışmaya devam ediyor sanırım , kapatmaya çalışınca hata çıkmasına rağmen 0 a indirebiliyor

bayon

Üye
tüm güncellemeler yüklü yani en azından windowsun driver olarak ta eksik olma ihtimali çok az ancak orda 0 bayt yazıyor da 1 ayın sonunda 4 gb falan oluyor hata veriyor ama çalışmaya devam ediyor sanırım , kapatmaya çalışınca hata çıkmasına rağmen 0 a indirebiliyor

kardeş bide şunu dene istersen Denetim Masası / Yönetimsel Araçlar / Bilgisayar Yönetimi / Hizmetler Microsoft Gölge Kopya Koruma Servisi tıklayın böylece "Otomatik" sıfırlamak devre dışı bırakıldı.
kesin çözümmüş

- - - Eklendi - - -

olmazsa bi kaç yöntem daha var

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
MicrosoftGölge Kopya Koruma Servisi yazmıyor :(

bayon

Üye
MicrosoftGölge Kopya Koruma Servisi yazmıyor :(

kusura bakma biraz geç cevap yazabildim bi kaçtane daha çözum var olduğu gibi alıntı yapıyorum :))

ÇÖZÜM ÖNERİSİ : 1

Başlat > Çalıştır'a " %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe " yazıp Enter'layınız.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ : 2

Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler'in altında Sistem Geri Yükleme Hizmetlerine çift Tıklayıp Otomatik yapınız. Burası devre dışı kalmış olabilir.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ : 3

Sistemi farklı Kullanıcı adı ile açmarak Sistem Geri Yüklemeyi çalıştırmayı deneyiniz.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ : 4

Sistem Geri Yükleme hizmetini Güvenli Mod'da çalıştırmayı deneyiniz.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ : 5

Başlat > Çalıştır'a " gpedit.msc " yazıp, Tamam deyiniz. Bigisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Sitem Geri Yükleme altındaki ayarları kontrol ediniz. Etkin ise Devre Dışı yapınız.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkür ederim pc ye geçince bakarım

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramadı sistem geri yükleme hizmetleri diye birşey internette bile yok anlamadım gitti kesin olan birşey varsa bu bilgisayardan açılış hızına kadar herşeyinden bıkıp usandığım

bayon

Üye
format o zaman tek çare :(

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
sanırım o öneriler xp için geçerli emin değilim

Üst Alt