sistem dosyalarina bakmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerkeskin

Üye
    Konu Sahibi
sistem dosyalarina bakmak
arkadaslar activefile indirdim hepside sertifika suresi gecmis falan dedi calisan bisey yokmu yada sistem dosyalarina bakacak baska program varmi 6120classic yada n73 icin

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadaslar activefile indirdim hepside sertifika suresi gecmis falan dedi calisan bisey yokmu yada sistem dosyalarina bakacak baska program varmi 6120classic yada n73 icin

Kardeşim telefonunu sertifikalattırman lazım veya bununla uğraşamam dersen Telefon tarihini 1 yıl geriye al oda olmazsa tarihi 31.12.2006 yap o zaman yüklersin :ok2:

mecay66

Üye
kardes sertifika almayı bilmiyor musun onunla halledersin

özgür-

Üye
teşekkürler

Atakan

Atakan

Üye
rsc editör açıyo sanırm

lockedme

lockedme

Üye
paşam fexplorer en gelısmıs dosya yonetıcısı..onuda sertıfıkalandırmak gerek! ama sertıfıkanladırsan bıle sıstem dosyalarını goremezsın..ozelden msj at msn adresını...burda anlatılacak sey degıl cok uzun bı olay cunku...bende de n73 me var
ben artık butun sıstem dosyalarını gorebılıyorum... gzl bı olay:)

mecay66

Üye
paşam fexplorer en gelısmıs dosya yonetıcısı..onuda sertıfıkalandırmak gerek! ama sertıfıkanladırsan bıle sıstem dosyalarını goremezsın..ozelden msj at msn adresını...burda anlatılacak sey degıl cok uzun bı olay cunku...bende de n73 me var
ben artık butun sıstem dosyalarını gorebılıyorum... gzl bı olay:)
hocam uzun dedidğin ne kadar uzun ac bi konu anlat ozelden halledilince ne anlamı var

toprakumit

toprakumit

Üye
Görebilmek önemli değil arkadaşlar... Önemli olan sistem dosyası içerisindeki klasörlere ulaşıp onlar üzerinden değişimleer yapmak... Yapan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt