asua Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekte sis dosyaları açma ve sis yapmak için pc programları bulunmaktadır. Genişletmek için tıkla ...
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekte sis dosyaları açma ve sis yapmak için pc programları bulunmaktadır. Genişletmek için tıkla ...
bora88 Üye gökhan8' Alıntı: Yüklü Programi Sis Yapan Program Varmi Genişletmek için tıkla ... sisboom v2.0
ilyasakkan Üye rasyonel' Alıntı: Ben exe uzantılı bir dosyayı sis e çevirip cebime kurdum peki ben bu dosyayı telefonumda nasıl çalıştırabilirim bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?:?sl?k Genişletmek için tıkla ... onu nasıl yaptın ya ben o kadar aradım bulamadım
rasyonel' Alıntı: Ben exe uzantılı bir dosyayı sis e çevirip cebime kurdum peki ben bu dosyayı telefonumda nasıl çalıştırabilirim bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?:?sl?k Genişletmek için tıkla ... onu nasıl yaptın ya ben o kadar aradım bulamadım
vonlanthen17 Üye ya program mı eksik yoksa benmi yapamıyorum. Bunlar sadece program açıyor. düzenleme falannasıl yapacaz.
ya program mı eksik yoksa benmi yapamıyorum. Bunlar sadece program açıyor. düzenleme falannasıl yapacaz.
cetinhan Üye oo kardeş bir deneyelim bakalım bunu, program yapımcığı zor bir iş ama bir girmeye çalışayım suna