sis ve jar uzantılı dosyaları gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

batur21

batur21

Üye
    Konu Sahibi
sis ve jar uzantılı dosyaları gönderme
Önce .sis veya .jar dosyasına gidin.Yeniden adlandır deyin. .sis uzantısını .s olarak .jar'ın ise .j olarak bırakın ve diğer telefona gönderin.Diğer telefonda mesajlar'a gidin.Dosyaya gelin ve tıkladığınızda dosya direk olarak telefonunuza yüklenecektir.Yani dosya yöneticisinden uzantısını tekrar eklemeye falan gerek yok."Alıntı Değildir.Tamamen Kendi Buluşumdur.".Güle Güle Kullanın

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: cenibon

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Teşekkürler güzel bi yöntem..

consent34

Üye
gönderme işlemini yaparsın fakat gönderdiğin telefonun uygulama yöneticisi dosya biçimini tanımayabilir.

vagrantali

vagrantali

Üye
dostum 6670 için gecerlimi acaba bilgilerdirirmisin¿

mecay66

Üye
arkadaslar x-plore adlı programda boyle bi sorun yok direkt olarak uzantı deiştirmeden gonderilebilir

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
kardeşim paylaşım için teşekkürler

toprakumit

toprakumit

Üye
oluyormu denedinmi bunu

kemal_önder85

Üye
saol kardeş

Atakan

Atakan

Üye
daha önce verildi

sespei

Üye
iyi fikir

sublieutenant

sublieutenant

Üye
eh günaydın ozaman ...
bende kendi buluşumu söyleyeyim, sağ üst köşede ara butonunu tıklayıp x-plore yaz, programı indirip kur ve adını s yapmadan gönder... hadi canım benim....:ehe

mami_35

Üye
eyww.. :oke:

cemre007

cemre007

Üye
her cihaz tanımlayamayabilir önceden benimde kullandığım bi yöntemdi paylaşım için sağol...

olivetti

olivetti

Üye
ben bu yöntemin benzerini siemens s65 te yapıyordum özel resimleri gizlemek için:) (mesela .jpg yi .jpgg)

bora_16

Üye
iyi düşünmüşün tebrikler

ozi44

Üye
Önce .sis veya .jar dosyasına gidin.Yeniden adlandır deyin. .sis uzantısını .s olarak .jar'ın ise .j olarak bırakın ve diğer telefona gönderin.Diğer telefonda mesajlar'a gidin.Dosyaya gelin ve tıkladığınızda dosya direk olarak telefonunuza yüklenecektir.Yani dosya yöneticisinden uzantısını tekrar eklemeye falan gerek yok."Alıntı Değildir.Tamamen Kendi Buluşumdur.".Güle Güle Kullanın

İyi Forumlar...
kardes kusura bakmada baska bı sıtede gordum oda kendı bulusum dıo cozemedım

silop_kms

silop_kms

Üye
çok saol bende bu sorunla uğrasıyordum pro gönderecem korumalı diyor

--------------- Ekleme ---------------

olivetti arkadasım aynısını bende yapıyordum:)

Üst Alt