Sis. Uzantılı Oyunlar ! ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bysimit

bysimit

Üye
    Konu Sahibi
Sis. Uzantılı Oyunlar ! ACİL
Ya arkadaşlar sis uzantılı oyunları telefonuma nasıl yüklerim ? Her yolu denedim olmuyor...

Tuba

Tuba

Üye
sorun ne ki ? yüklerken ne hata alıyorsunuz ? bide markası ne telefonunuzun sis dosyası destekliyor mu ?

bysimit

bysimit

Üye
    Konu Sahibi
Ya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum telefona ... Atıyorum bluetoothla sis uzantılı dosyayı telefona.Tıklıyorum sis. uzantılı dosyaya .. Açılmıyor oyun.
Telefonumun modeli Nokia 5235

Tuba

Tuba

Üye
Ya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum telefona ... Atıyorum bluetoothla sis uzantılı dosyayı telefona.Tıklıyorum sis. uzantılı dosyaya .. Açılmıyor oyun.
Telefonumun modeli Nokia 5235
eğer bluetooth ile tele atıp gelen mesajlara geliyorsa dosya; mesajı açmanız yeter yükleyici açılır ve yüklensin mi diye sorar evet deyince sis bilgilerini gösterir devam deyin arada başka onay için bişeyler sorarsa onaylayarak devam edin yükleme tamamlanır...eğer dosyayı mesajla değilde belli bir klasörün içine attıysanızo klasörü açın dosyayı bulun ve seçenek aç dediğinizde aynı işlemleri tekrarlarsınız tamamdır eğer dosya telefonunuz ile uyumlu değilse işte ozamn yüklenmez hata alırsınız onun bilgiside anlık olarak hemen ekranda görünür ve tel normal ekrana döner...

bysimit

bysimit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.. Ama benim telefon uyumlumudur ?

bysimit

bysimit

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün yazıyor ya of :/

Tuba

Tuba

Üye
sertifika hatası.Uygulama sağlayıcısıyla görüşün yazıyor ya of :/
unsigned imzasız bir uygulama yüklemeye çalışmışsınız signed olanları deneyin lütfen
değilse teli hacklemeniz yada dosyaları imzalamanız gerekir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt