Sis uzantılı Dosya Kurma Bi Yardımcı Olun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakki36

Üye
    Konu Sahibi
Sis uzantılı Dosya Kurma Bi Yardımcı Olun..
Telefonumun modeli Samsung Monte.. Ben telefonuma fingerprint (parmak izi kilidi)kurmak istiyorum.Bu dosya .sis uzantılı telefona yığın bellek şeklinde bağlanıyorum:telefona atıyorum ancak açmıyor.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Birde fingerprinti çeşit çeşit içerikli dosya olarak buldum.İçi açılmış galiba .sis dosyasının nasıl kurcam bi yardımcı olun.

Birde benim telefonumun şifresini hiç değiştirmedim ama bulamıyorum şifreyi 00000 fln olur yazıyo internette ama hepsini denedim olmadı.Bu şifreyi nerden öğrenebilirim.

baranselona

baranselona

Üye
telefonunuz sis uzantılı dosyaları açamaz işletim sistemi farklıdır çünkü monte .JAR uzantılı dosyaları çalıştırabilir... bu yüzden boşuna uğraşmayın elinizdeki dosyayı yükleyemezsiniz.

2. sorunuzu tam yazamamışsınız ama anladığım kadarıyla güvenlik kodunu sormuşsunuz telefonunuzun fabrika çıkış kodu 00000000(sekiz tane sıfır) dır

Hakki36

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim .Bir sorum olcak sis uzantılı dosyayı .jar uzantılı dosyaya çevirme şansım varmı? Birde 00000000 vs.. onları denedim.Hepsi olmadı.Bu kodu başka bir şekilde öğrenme şansım varmı?

baranselona

baranselona

Üye
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim .Bir sorum olcak sis uzantılı dosyayı .jar uzantılı dosyaya çevirme şansım varmı? Birde 00000000 vs.. onları denedim.Hepsi olmadı.Bu kodu başka bir şekilde öğrenme şansım varmı?

sis uzantılı dosya jar olarak değiştirilemez

kod konusundada fazla bişey söyleyemeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt