Sis to sisx and jar Converter İŞTE ARANILAN SÜPER PRoGRAM

Sponsorlu Bağlantılar

pinaround

Üye
    Konu Sahibi
Sis to sisx and jar Converter İŞTE ARANILAN SÜPER PRoGRAM

sis to sisx
( s60 3rd edition phones apps )
sis to jar
( Java , Midp , v1.0 , Midp 2.0 apps)
sis to jad
sisx to sis
sisx to jar
jar to sis
( s60 first and second edition phones apps )

arkadaşlar; program için herşeyi söyleyebilirsiniz ama çalışmadığını asla...
çünkü %100 çalışıyor ve convert yapıyor.
Lütfen, önce deneyin sonra yorum yapın.

.
arkadaşlar, yukarıdaki uyarıma rağmen her türlü mesaj yazılmış. Şimdi size programın çalıştırmayı anlatacağım. Seri No istiyor diyen arkadaşlar zahmet edip bakarlarsa indirdikleri dosyanın içinde seri numarasını göreceklerdir. Programı açınca beliren ilk ekrandan "advanced" seçin.

"input file" için C:\ seçin "user" tıklayıp "kullanıcı adınızı" seçtikten sonra convert yapmak istediğiniz dosyanın bulunduğu dizini açın. sonra alt sol tarafta bulunan açılır kutudan dosyanın türünü belirleyin. sağ taraftaki büyük kutuda dosyayı göreceksiniz. üzerine tıklayıp işaretleyin

Çıkan ekranda convert yapmak istediğiniz dosya tipini işaretleyerek "convert and save" tıklayın.

işlemin başladığını takip edebilirsiniz.

sonunda işlemin bittiği uyarısını göreceksiniz.

download

• Beğen
Tepkiler: truva1246, karabey42, Silinen Üye 1929612 ve 9 diğerleri

közelo

Üye
****** number diye bi şey istiyo onumarayı bi versene hacım yaaa

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Gerçekten çalışıyormu bu program ? Pek zannetmiyorum, çünkü sis ve jar dosyalarının altyapısı farklı

qeslord

Üye
link nerede

zelihanur

zelihanur

Üye
teşekkürler harika bir iş çıkarmışsın + rep

murati2121

Üye
teşekkürler

sparta54

Üye
program çalışıyor ama hiçbir işe yaramıyor çeviriyor ama desteklemiyorsa gine desteklemiyor uzantısını değiştirmesine rağmen

• Beğen
Tepkiler: applehasan

faik5

Üye
ben mesela filmleri dönusturcem ama ordan e filmler deynce filmlerin icindekı dosyaları gosteriyor onun içindek dönustureceğim seyı gostermıyor bı sorun var yani E/FİLMLER/AVATAR/ burdan sonrasını gostermıyoo

tahamcd

Üye
işe yaramadı ben skyfire die sis dosyasını jara çevirdim attım telefona yüklemiyo bile yani böle bişe olmaz bideyazmıssın yüzde yüz calısıyo evet calısıyo ama yüklenmiyo ceviriyo ama acılmıyo dosya calısmıyo

trombonist

Üye
Kesinlikle. katılıyorum çeviriyo ama asla açılmıyo :ağlarım:

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
çok saol aga güzel bi paylaşım:oke:

sek00

sek00

Üye
bn kuruom bnu simgesi gelmio yapamıom ???

Ufuk Özen

Üye
Hayır Arkadaşlar Program Süper Hepsini Hallediyor.Çok Teşekkürler :) :) :) :) :)

Ozan

Ozan

Admin
Dosya işe yaramamaktadır arkadaslar .
Bunun nedeni basit, Symbian ve Java farklı iki yazılım platformudur ve ikisinin yazılımları birbirlerine çevirilemez bu imkansızdır. Ancak özel bir calisma ile, benzeri ve aynı isleve aynı görünüme sahip olanı yediden farklı bir dilde (symbian ise java olarak örnegin) tasarlanabilir.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Dosya işe yaramamaktadır arkadaslar .
Bunun nedeni basit, Symbian ve Java farklı iki yazılım platformudur ve ikisinin yazılımları birbirlerine çevirilemez bu imkansızdır. Ancak özel bir calisma ile, benzeri ve aynı isleve aynı görünüme sahip olanı yediden farklı bir dilde (symbian ise java olarak örnegin) tasarlanabilir.

:locked:
Bilgilendirme için teşekkürler
Boşuna uğraşmayayım

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Dobraokuyucu

CaqLaR

Üye
Ah be nostalji.. 19 yıl sonra foruma tekrar girip .sis kelimesini görünce selam vereyim dedim.

• Kahkaha
  • Cool
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve DarkredBlue61

Üst Alt