[SIS] Manyetik Boot Screen by Bessonnitsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[SIS] Manyetik Boot Screen by Bessonnitsa

Pin kodu giriş ekranından sonra gelen animasyondur.

Kurulum: .sis paketi olarak düzenlenmiştir. Kurulum hafıza seçimini otomatik yapar. Yükledikten sonra cihazı kapatıp açın pin kodu girdikten sonra yeni animasyonunuz sizinledir. Güle güle kullanın ...

N8'de denenmiştir!!!

[video=youtube;HOzFtkgjedY]http://www.youtube.com/watch?v=HOzFtkgjedY[/video]

Tepkiler: Kayahan14
Bunları tek bir konuda toplasan harika olur

Tepkiler: Bessonnitsa
    Konu Sahibi
Bunları tek bir konuda toplasan harika olur

Şöyle düşünüyorum şimdilik, vakit buldukça splashscreen ve boot screen imâl edip çoklu olarak paylaşıcam. Bir nevi paket gibi ama aklımda bir soru işareti var hepsine tek tek video çekmesem sayın üyelerimiz güvenip, inanıpta üreteceğim screenları kullanırlar mı?

ben kullanırım senin yaptıklarını çok başarılı buluyorum şu an sayısalı değiştirmedim ama tek konuda toplasan hepsini görürüz böyle ayrı ayrı bazıları gözden kaçıyor

Tepkiler: Bessonnitsa
    Konu Sahibi

ben kullanırım senin yaptıklarını çok başarılı buluyorum şu an sayısalı değiştirmedim ama tek konuda toplasan hepsini görürüz böyle ayrı ayrı bazıları gözden kaçıyor

Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Madem gözden kaçıyor her yeni paylaşımımda pm atayım istersen Şaka bi yana seninle yaklaşık aynı fikirdeyiz. 1-2 gün doluyum, işlerimi halledeyim yeni projeler düşünüyorum.

AHMED...

Üye
dahili birleşen hatası alıyorum sis dosyasını açsam dosyaları gereken yerlere atsam olurmu denemek bedava bir deneyelim

- - - Eklendi - - -

evet oluyor teşekkür ederim

hatta çok varsa ver bana onları svg de yaparım yardım ederim o senin gif arşivini çok istiyorum

- - - Eklendi - - -

hatta çok varsa ver bana onları svg de yaparım yardım ederim o senin gif arşivini çok istiyorum

Konu Sahibi
.svg konusunda adobe illus.'le işlerimi hallediyorum. İllâ arşivimi istiyorsan ben sana uygun olduğum bir zaman upload eder özelden link atarım. Paylaşım için buradayız, hiç kafana takma bendekiler sende bil

u_cosar

Üye
deneyelim bakalım teşekkürler

.svg konusunda adobe illus.'le işlerimi hallediyorum. İllâ arşivimi istiyorsan ben sana uygun olduğum bir zaman upload eder özelden link atarım. Paylaşım için buradayız, hiç kafana takma bendekiler sende bil

çok saol istemez olurmuyum beraber yaparız

cates94

Üye
yerleşik bileşen hatası aldımda mifini koyar mısın? Saol güzel paylaşım

ben buna bayıldım kardeşim muhtesem. En kısa zamanda cfwmde kullanmak istiyorum izin verirsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...