Sis dosyalarimizi kendimiz editleyelim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Sis dosyalarimizi kendimiz editleyelim :)
arkadaslar sis dosyalarini acipta editlemek icin bir pro var. siscontents. ama kullanmasini bilmiyorum. varmi bilen birisi? yardim edin lutfen. poketi aciyorum, edit diyorum, sonra klasoru tekrar paket yapiyorum, telefona kurarken hata aliyorum..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
bi kurcalıyım bakalım şu proyu :)

xinanux

Üye
program türkçe arkadaş.... symbiandev.cdtools.net/ resmi sitesi....

----------Eklendi @ 18:42:08 ---------- Yazıldı @ 18:37:15 ----------

ve ayrıca signed bir uygulamayı açıp en ufak bir değişiklik yapsan sertifikası gider unsigned olur.....

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Evet. turkce oldugu iyi. turkce kullaniyorum zaten. dogru, sertifika gidiyor, ama programin kendisinin sertifikalama ozelligi var da aslinda, ben bilmiyorum. zaten bu olmazsa program neye yarar :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Sisconncektle açılan sis dosyalarının sertifikası kayboldugu için kurulunda sertifika hatası alırsınız onun için kurulunda cihaz h-acli olması gerekli.
Birde dosyanın içinde düzenleme yapılmaz.dosyalari çıkarıp duzenleme yaptınız dosyayı updeta yapmalısınız ve farkli kaydet yaptıktan sonra kurun.

xinanux

Üye
Evet. turkce oldugu iyi. turkce kullaniyorum zaten. dogru, sertifika gidiyor, ama programin kendisinin sertifikalama ozelligi var da aslinda, ben bilmiyorum. zaten bu olmazsa program neye yarar :D

dostum evet sertifikası var fakat o 17 caps yani kapasite gücüne sahiptir eğer ki kuracağın uygulama telefondan uygulama erişimi istiyorsa onunla sertifikalasan bile istenen uygulama erişimine izin verilmedi hatası alırsın yani kısaca telefonun hackli olması lazım kurman için.

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonu hackle sorun yok :halay2:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
peki bu uygulamayi yapanlar nasil yapiyor? sertifikami aliyor kendileri icin? galiba oyle... peki nasil hackliyicam? en kolay yontemi ne? nokia e7. bu programi kullanan var mi arkadaslar

xinanux

Üye
peki bu uygulamayi yapanlar nasil yapiyor? sertifikami aliyor kendileri icin? galiba oyle... peki nasil hackliyicam? en kolay yontemi ne? nokia e7. bu programi kullanan var mi arkadaslar

profilimden açtığım konuya gir oradan linke ulaşırsın orada telefonunu hacklemekten çekinenler başlığında sertifika hakkında bilgiler var.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardesim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt