Sis Bombası yaPmak ısTeyenn !!!!!!! +13 :D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Sis Bombası yaPmak ısTeyenn !!!!!!! +13 :D:D
ArkadasLar sis Bombası yapmak ısTeyenLer asagıda dedıkLerımı ayNen YapsınLar ve sıs bombaLarı Hazır :D

İlk oNce bıraz Aliminyum FolYo, ßir pinpon Topu, bır PipeT ve bır cakMak yada KibriT gBı aTes aLabıLecek Bıse buLun :D

Sonra pinpon TopUnu orTadan ıkıye kesın kucuk kucuk ParcaLara ayırın.Ne kadar kucuk oLursa Bombanız o kadar muhTesem ve egLenceLı oLacakTır. :D(ParcaLarı Tırnak makasıyLa kesın daha rahat oLur ama zaman Alır ) SonRa o parcaLarı aLumnyum Folyoya sarın. Sonra parcaLarı ıcıne rahatca sıgabıLecegı cok kucuk oLmayan aLmnyum folyo kesıoruz ve ParcaLarı ıcıne koyuyoruz :D folyoyu armut sekLınde pinpon topu parcacıkLarının sıskın kısmda kaLacagı sekıLde kapaTıyoruz.Bu sarma ısLemı bıttıgnde Folyo armut yada ampul sekLını aLmıs oLmaLdr. sonra cok yakLastrmadan bır pipet vasıtasylada oLabıLır ama bu uzun surer Folyoyu ısıtıyOruz. Hafıf Hafıf cok deıL bakın. 1 dk sonra fLn cossssss dıe bır ses duycaksnz. O sesTen urkmeyın sız devam edın ısıTmaya .. Ve az soNra FoLyo tutmeye basLıcak ve ısıTTıkca da Duman arTacak :D Sıs bombanız Hazır :D tutmeye basladıkTan sonra pıpetı yanına brakın oLe ısınmaya devam etsın :D Ses cıkartmaz sadece Tuter :D

YOK YARALANDIM, YOK KICIMI BASIMI YAKTIM, YOK DISIPLINE GITTIM vs... SIKAYETLERDEN TARAFIM SORUMLU DEGILDIR !!!! :megafon::megafon: [ NOT: Aga cok pis Kokar dıkkat eDıN :D ] :aha::aha:

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
YOK YARALANDIM, YOK KICIMI BASIMI YAKTIM, YOK DISIPLINE GITTIM vs... SIKAYETLERDEN TARAFIM SORUMLU DEGILDIR !!!! :megafon::megafon: [ NOT: Aga cok pis Kokar dıkkat eDıN :D ] :aha::aha:
:aha: sağol :aha: belki birgün lazım olur denerim:aha:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
ö.deiL :D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
daha önce bi yerde daha görmüştüm ama denemedim saol :ehe

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Bece denemelisin :D Tahrik etmiyorum bi öneri olarak düşün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...