Şırnak Valiliği: Ölü Sayısı 35 Değil 34

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Şırnak Valiliği: Ölü Sayısı 35 Değil 34
Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı ve Ortasu Köyleri'nin Irak sınır kesiminde kaçakçılık yaptıkları sırada, savaş uçaklarının hava saldırısı sırasında 35 olarak açıklanan ölü sayısının, 34 olduğu açıklandı.

Şırnak Valiliği, bugün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, "28.12.2011 tarihinde Uludere ilçemizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili olarak daha önce ayrı bir müteveffa vatandaşımıza ait olduğu değerlendirilen uzuvların, ailelerin adli makamlara beyanları doğrultusunda medfun iki vatandaşımıza ait olduğu anlaşılmıştır. Bu çerçevede nihai bilgiler sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 34 olarak belirlenmiştir" denildi.
KAYNAK:

 


spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
burası haber köşesi tarafsız olmak zorundasınız yoksa biliniyor yani neyin ne olduğu
 
fullwar

fullwar

Üye
ya niye sanki masum insanlar öldürülmüş gibi davranılıyor onlar masum olsa terörist bölgesinde ne işi var öldü gittiler daha ne konuşuluyor

Dünyadaki tüm toplumlarda bir kanun metni vardır. Bir insan suçu kanıtlanana kadar masumdur.
 
fullwar

fullwar

Üye
"Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı ve Ortasu Köyleri'nin Irak sınır kesiminde kaçakçılık yaptıkları sırada, SAVAŞ UÇAKLARInın hava saldırısı sırasında 35 olarak açıklanan ölü sayısının, 34 olduğu açıklandı."

">Pessimistic." Burayı okumadın sanırım, adamlar kaçakçılık yapıyorlar ve bununla ilgili kanunda düzenleme var ve cezai işlem uygulanır. Yani o vatandaşlar tutuklanır ve mahkemeye sevkedilir cezaları bellidir. Yani hiç kimse onları vuma yetkisine sahip değil. Üstelik vurulmamışlardır, bombalanmışlardır. Balistik füze atsaydılar bari üstlerine. Ayrıca hiçbir askeri personel ihtar vermeden ve üstlerinden emir almadan kimseye ateş edemez. Kaldı ki buradaki durum parçalanarak ölen insanlarla ilgili yani savaş uçaklarıyla ilgili. Bu bir toplu katliamdır ve bunu kabul etmeselerde hiç kimse daha yalanlamadı. Yani hükümet daha açıklama yapmadı.
 
anılbaran

anılbaran

Üye
34 -35 çok farketti gerçekten
 
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne böyle tartışma konusundan herkesin mesaj silinmiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt